Internetiväljaanne RP-online teatas viitega telekanalile CNN-Türk, et 41-aastase saksa turisti Gregor Kelkeling ja tundmatu meeskodaniku vahel puhkes sõnelus, mille põhjus on selgusetu.

Äkitselt võttis mees välja noa ja lõi sellega pealtnägijate silmade all turistile palju kordi rindkeresse. Kiirabi saabus alles poole tunni pärast, kuigi haigla asub kõigest kahe minuti tee kaugusel.

Agence France-Presse'i teatel nõudis tundmatu 41-aastase Kelkelingi käest, kes jalutas turistide seas populaarsel jalakäijate tänaval koos tüdruksõbraga, raha. Pärast keeldumist ründaski mees turisti.

Agentuuri teatel pidasid möödujad mõrtsuka kinni ja andsid ta politsei kätte, kes tegi tema isiku kindlaks - Ibrahim Akyol. Mõningail andmeil on ründaja psüühiliselt haige.

Arstidel ei õnnestunud mehe elu päästa, ta suri sündmuskohal saadud vigastustesse. Üks noahoopidest oli tabanud Kelkelingi südamesse.

İstiklali puiestee asub Istanbuli Euroopa-poolses ajaloolises Beyoğlu rajoonis. Nädalavahetustel külastab seda jalakäijate tänavat kuni 3 miljonit inimest.