Sinitsõna sõnul leidis ta Ramenskoje rajooni Stepanovskoje küla juurest põllult inimeste kehaosi veel 6. aprillil, kui läks sinna katastroofi ohvrite mälestusmärgile lilli panema.

Sinitsõna helistas Venemaa uurimiskomiteesse, pärast mida saabusid lennuki allakukkumiskohta uurijad ja päästjad. Sinitsõna sõnul saabus sinna ka Uljaninskoje asula juht Sergei Anurjev, kes lubas, et 9. aprillil piiratakse põld ümber ja hakatakse uuesti hukkunute jäänuseid otsima. Kui aga Sinitsõna 9. aprillil ehk eile õnnetuspaika naasis, ei toimunud seal midagi ja maas vedelesid endiselt kehaosad.

Sinitsõna salvestas videopöördumise Venemaa presidendi Vladimir Putini poole, milles nõudis reisilennuki An-148 allakukkumispaiga eraldamist. „Ma ei lahku, kuni ei tule künolooge, eraldamist ja väljaselgitamist, miks kõik nii toimub,” ütles Sinitsõna Meduzale.

TASS-i teatel algasid täna õnnetuspaigal hukkunute täiendavad otsingud.

Lennufirma Saratovskije Avialinii reisilennuk An-148 kukkus alla 11. veebruaril. Pardal viibis 65 reisijat ja kuus meeskonnaliiget. Kõik hukkusid. Katastroofi põhjus võis olla kiirusandurite jäätumine.