“Ma olen väga tänulik Jelena Tambergile, et ta on hoidnud venekeelse Delfi juhtpositsiooni Eesti meediaturul stabiilse ja kindlana. Aga ma usun, et just Jelena Petuhhova juhtimisel suudame astuda uue sammu ajakirjandusliku sisu loomisel ja Eestis elava venekeelse elanikkonna veel süsteemsemal liitmisel Delfiga,” ütles Delfi peatoimetaja Urmo Soonvald.

Jelena Petuhhova sündis 1978. aastal, on lõpetanud Tallinna Ülikooli ajakirjanduse erialal. Varem on ta töötanud ajalehes Estonia, Tallinna linnavalitsuse pressiteenistuses ning suhtekorraldusfirmades.

Venekeelne Delfi (rus.delfi.ee) on kõige loetuim vene keelne meediaväljaanne Eestis, millel on TSN Metrix andmetel üle 150 000 lugeja nädalas. Rus.delfi.ee on tegutsenud juba üle 10 aasta ning väljaande sisu loomisel orienteerutakse Eestis elavatest vene keelt rääkivatest inimestest.

Delfi on Eesti suurim internetiportaalide operaator, mille veebisaite külastab TNS Metrix andmetel nädalas ligi 650 000 inimest. Delfi kuulub suurimasse Eesti meediakontserni Ekspress Grupp.