Eesti Päevalehe digilehe lugejate meeli köitis enim klooridioksiidi saaga, Eesti Ekspressi lugejaid aga eksklusiivintervjuu Imre Arakesega.

Siin on Eesti Päevalehe ja Eesti Ekspressi digiväljaannete loetuimad lood 2015. aastal.

Eesti Päevalehe esiviisik

Tuuli Jõesaare paljastus sellest, kuidas suletud Facebooki-grupeeringusse on kogunenud lapsevanemad, kes peavad kloordioksiidi imerohuks, mis ravib kõike alates külmetusest kuni autismi ja aidsini. Lastel kloordioksiidimürgistusega kaasnevat oksendamist ja kõhulahtisust peavad nad aine ravitoime ilminguks.

Artikkel tekitas tõelise tormi sotsiaalmeedias ja foorumites. Lahingud kestavad siiani.

Kadri Ibruse lugu intsidendist, mida enamik kirjeldaks seksuaalse rünnakuna lapse vastu, kuid mille süüdlasi ei pidanud Eesti kohtusüsteem vajalikuks vastutusele võtta.

Tuuli Jõesaare jätkulugu, mis juhtis tähelepanu sellele, kuidas mitu meditsiini- ja tervishoiutöötajat on kloordioksiidi grupis kuude kaupa laste mürgitamist pealt vaadanud.

Taas Tuuli Jõesaare lugu, sel korral sellest, kuidas Tallinnas on arstide järelevalve all veganidieedist pöördumatu tervisekahjustuse saanud laps, krampidega on haiglasse toodud veel kaks veganidieedile sunnitud last. Taas on oluline roll sotsiaalmeedial. Facebooki-rühma kogunenud veganitest emad kirjeldavad lastel vitamiinipuudusest tingitud hädasid, kuid ei kuula arstide nõu ega loobu lapse tervisega mängimast.

Kärt Anvelti lugu naisest, kes pärast alkoholijoobes liiklusõnnetuse põhjustamist tappis end Tallinnas Rahumäe politseimajas, kuhu ta oli uurimistoimingute jaoks viidud.

Eesti Ekspressi esiviisik

Tarmo Vahteri eksklusiivne usutlus Imre Arakasega, kes räägib intervjuus oma kuulsast põgenemisest, elust, aga ka ekspeaminister Mart Laarist ning kuuma kohtuprotsessi peakangelasest Assar Paulusest.

Dannar Leitmaa reportaaž Viimsi ujula täisealistele mõeldud peost, kus midagi erakordset siiski ei toimunudki.

Sulev Vedleri paljastus presidendi eraelu kohta. Selgus, et Toomas Hendrik Ilves pidi Evelinist lahutamiseks pangast suurema summa raha laenama.

Kristjan Pihli lugu sellest, kuidas Tartu ülikooli kliinikum tegi kopsulõikusel noore mehe sandiks. Teda opereerinud kirurg lasti kahel korral tööl purjutamise tõttu lahti, kuid arstide puuduses on töökäsi vaja ning arst naasis tööle ja tegutseb nüüd ühes maakonnahaiglas.

Sulev Vedleri lugu sellest, kuidas tuntud seltskonnategelane tegi politseile avalduse, et teda uimastati ja kasutati seksuaalselt ära, kuid ekspertiis seda ei kinni