Leheriiul võimaldab tellida endale üheks kuuks kolm väljaannet kõigest 4,99 euro eest, mis annab kliendile arvestatava hinnakokkuhoiu. Samas saavad kõik huvilised teenust proovida esimese kuu aja jooksul tasuta ning Leheriiuli tellimine on avatud kõigi kohalike mobiilioperaatorite klientidele.

Eraldi soodustus kehtib Telia uute Mobiilse Elu pakettidega liitujaile, kes saavad Leheriiuli teenuse kingitusena kaasa tervelt kolmeks kuuks tasuta. Pakkumine kehtib kõigile uutele Mobiilse Elu pakettidele alates 5GB interneti mahust.

Telia Eesti finantseerimise ja lisaväärtusteenuste valdkonna juhi Maksim Melamedi sõnul tarbib üha enam inimesi tänu nutiseadmete võidukäigule uudiseid ja infot digiväljaannete ning uudisteportaalide vahendusel.

"Kuigi Leheriiuli lahendus on turul olnud vaid mõned kuud, saab kasutajate eelistuse põhjal juba öelda, milliseid ajalehti-ajakirju eelistavad eestlased teenuse vahendusel kõige enam tarbida. Ajalehtede arvestuses oli lugejate esimene valik Eesti Ekspress, millele järgnevad Eesti Päevaleht ja Õhtuleht. Ajakirjade puhul on liidripositsioonil Kroonika ning talle järgnevad Tervis Pluss ja Eesti Naine," märkis Melamed.

Täiendava boonusena saab Leheriiuli tellija enda poolt valitud väljaannete lugemisõigust jagada veel kuni viie pereliikme või sõbraga ning tellitud väljaandeid saab soovi korral kasvõi iga kuu uute lemmikute vastu välja vahetada.

Teenuse teeb paindlikuks ka see, et seda saab tarbida kõikidest seadmetest (tahvlist, mobiilist, arvutist), mistõttu on seda mugav endaga kaasa võtta näiteks suvepuhkusele maale või suvilasse minnes.

Telia Leheriiulis sisalduvate väljaannete ning teenuse kasutusvõimalustega saab täpsemalt tutvuda siit ning infot uute Telia Mobiilse Elu kõnepakettide kohta leiate siit.