Veebruari algul lisandus Delfi TV programmi iganädalane uuriv uudistesaade “Sensor”, mis käsitleb Delfi ja Eesti Päevalehe uudistereporterite juhtimisel päevakajalisi teemasid. Veel on Delfi TV saadete hulka lisandunud “Nipinurk”, mis jagab nõuandeid igaks elujuhtumiks, maaelust rääkiv saade “Kaameraga maal” ning venekeelne saade “Sissepääs keelatud”, mis toob vaatajateni lood kohtadest, kuhu tavainimene ei pääse.

Lisaks on värskenduskuuri saanud kodu kujundamiseks ideid ja nõuandeid pakkuv saade “Moodne kodu”, moesaade “Catwalk” ja Forte värske peatoimetaja Madis Aesma juhtimisel eetrisse naasnud tehnikasaade “Tehnovisioon". Endise hooga jätkavad igaõhtune uudiste ülevaade "100 sekundit” ja Eesti vanim regulaarne veebisaade, Ivar Jurtšenko juhitav "Basket TV” korvpallisõpradele.

Delfi TV juhi Eliis Pärna sõnul on keskendumine videosisu arendamisele aidanud aasta esimesel poolel püstitada nii otseülekannete kui ka videoklippide vaatamiste rekordeid. See on viinud ka uute suundadeni, millest üks on veebisaadete tootmine.

“Veebitelevisioonile on Eesti turul selge nõudlus olemas. Tänapäeva elutempo juures on oluline, et videosisu oleks kompaktselt esitatud ja lihtsasti kättesaadav kõikidest seadmetest,” ütles Pärna ja rõõmustas, et mõeldes vaatajate ootustele on Delfi TV-st saanud Eesti veebitelevisiooni arendamisel teerajaja.

Nii veebruaris kui ka märtsis vaadati Delfi TV saateid, uudisklippe või otseülekandeid kokku ligikaudu poolest miljonist brauserist.

Delfi TV saateid, otseülekandeid ja uudiseid näeb lisaks tv.delfi.ee-le ka Starmani STARboxi ja Levira Hübriid TV vahendusel.