Kampaanias osalemiseks tuleb nutitelefoni laadida Delfi, Delfi Spordi või RusDelfi rakendus, täita rakenduses ilmuval loosimislehel lahtrid ning vajutada osalemist kinnitavat nuppu. Sama loosimisleht ilmub ka neile, kes kasutavad aktiivselt juba varem alla laetud Delfi, Delfi Spordi või RusDelfi rakendust. Õnnelik võitja loositakse 8. oktoobril kõigi hulgast, kes täitsid oma andmed ja avaldasid soovi loosimises osaleda.

Delfi mobiilirakendus on mugav viis igapäevaseks uudistelugemiseks ja -vaatamiseks neile, kes soovivad kõige kiiremini kursis olla oluliste sündmuste ja Delfi kõikide rubriikide sisuga. Kasutaja saab valida uudisteloendi kahe versiooni vahel ning menüüst erinevaid kanaleid. Rakenduses on lihtne vahetada ka keelt ning siirduda soovi korral venekeelsete uudiste juurde RusDelfi keskkonda. Rakenduse kasutajatele saadame soovi korral telefonile sõnumeid olulisemate uudiste kohta.

Delfi Spordi mobiilirakendus vahendab kõiki Delfi spordiuudiseid, tulemusi, otseülekandeid spordivõistlustelt. Rakenduse kasutajale saadame soovi korral põnevamatest, kiirematest ja olulisematest spordiuudistest ka telefonile sõnumeid - spordisõbrana oled kõigega kursis esimesena.

RusDelfi on rakendus venekeelseid uudiseid eelistavale kasutajale. Rakenduses on samad võimalused, mis eestikeelsel Delfi rakendusel. Venekeelsest rakendusest on soovi korral võimalik menüüd kasutades kergelt jõuda ka eestikeelsete uudiste ja Delfi teiste kanaliteni.

Kampaania kohta saad täpsemat infot: Delfi.ee/kampaania

Hea kasutaja, kui Sul on ettepanekuid Delfi rakenduste mugavamaks muutmiseks või Sulle tundub, et miski ei tööta nii, kui peaks, anna palun meile teada delfi@delfi.ee ja lisa võimalusel ka ekraanipildid ning võimalikult täpne probleemi kirjeldus!