Delfi rakenduse saab alla laadida Apple'i rakenduste poest AppStore, kust see on leitav otsisõna "Delfi" või "uudised" kaudu. Rakenduse abil on lihtne jälgida viimaseid uudised või otsida neid valdkondade kaupa.

Rakenduses on esile tõstetud ka majandusuudised ja ilmainfo ning selle kaudu on väga lihtne saata Rahva hääle kaastöid ja fotosid. Lisaks saab uudisvoogu personaliseerida, valides välja, millise sisukategooria uudised avalehel viimaste uudiste seas näidatakse. Delfi rakendus võimaldab ka kirjutada artiklitele kommentaare.

Lisaks iPhone´i kasutajatele mõeldud rakendusele on Delfil ka teiste mobiilide kasutajate jaoks olemas erilahendused aadressidel m.delfi.ee, m.publik.ee, m.majandus.delfi.ee, m.sport.delfi.ee, m.forte.ee, m.rahvahaal.ee ja m.noortehaal.ee. Kokku on Delfil ligi 10 000 mobiilirakenduste kasutajat nädalas ning eri telefoniplatvormidele suunatud lahenduste arv lähiajal kasvab.

Hinnanguliselt on Eestis kokku ligikaudu 30-50 000 iPhone kasutajat.

Delfi on Baltimaade internetiportaalide operaator, mille veebisaite külastab Eestis TNS Metrix andmetel nädalas üle 700 000 inimese. Delfi kuulub Eesti meediakontserni Ekspress Grupp.