"See erakordne saavutus tõestab, et Delfi on Eestis kõige kiiremini arenev meediaväljaanne. Miljoni kasutaja saavutamine on märk uuest sammust arenguredelil," lausus Delfi peatoimetaja Urmo Soonvald. "Veel mõni aeg tagasi tundus miljon kasutajat nädalas kättesaamatu number. Täna on see käes!"

Delfit ja selle alamkeskkondi külastati eelmisel nädalal kokku 1 027 521 erinevast brauserist. Selle tulemusega on Delfi Eesti enim külastatud veebikeskkond ja esimene ajakirjanduslikku sisu tootev portaal, mil nädalas üle ühe miljoni kasutaja.

"Tahan tänada kõiki, kes on andnud panuse selle märgilise tulemuse saavutamiseks. Kõige olulisem osa on sel suvel moodustatud Päevauudistetoimetusel, mille töötajad teevad lugusid, pilte ja videosisu Delfisse, Eesti Päevalehte, laupäevasesse LPsse; EPLi ja LP digilehte. Samuti on Eesti Ekspressi ja Maalehe suurepärane sisu aidanud lugejatel püsida ja Delfisse lisanduda," kinnitas Soonvald.

"Sama tähtis roll on Delfi edus ka kõigil neil, kes Eesti suurimat portaali arendavad ja sinna reklaami müüvad."

Soonvald lubab, et Delfi jätkab arenemist, et vastata üha kasvava kasutajaskonna nõudmistele.

"Kasutajate pidev kasv on märk, et uudistel on inimeste elus tähtis roll ning Delfi muutub üha enamatele esimeseks kanaliks, mille kaudu tahetakse eluga kursis olla,“ mainis Soonvald.

"Meil on juba lähiajal kavas lugejatele pakkuda mitu suurt üllatust, et veelgi paremini ja ajaga kaasnevate nõudmistele vastavalt rahuldada erinevate kasutajate vajadusi," lubas Delfi peatoimetaja.

"Edu hoida on keeruline. Liidriroll nõuab igapäevast ja katkematut pingutust, aga just see hoiabki meie meeled ning vaimu ärksa. Mul on hea meel, et ühtlases arengus on nii eesti- kui venekeelne Delfi."

AS Delfi kuulub Baltikumi juhtivasse meediakontserni Ekspress Grupp ja on Eesti ning Baltimaade suurim internetiportaalide operaator.