Delfi tegevtoimetaja Tarmo Paju sõnul oli Delfi TV eksklusiivsel otseülekandel X-Mängudelt portaali ajaloo rekordit tähistav arv üheaegseid vaatajaid. Kokku vaadati tunni pikkust võiduülekannet Delfi TV-s rohkem kui 30 000 seadmest.

“Meil õnnestus ainsa Eesti meediaväljaandena hankida Aspenis toimunud X-Mängudelt Kelly võistluse otseülekande õigused. Uskusime, et see osutub populaarseks, aga tänu Kelly suurepärasele esinemisele said ka optimistlikumad vaatajaootused ületatud,” ütles ta.

Delfi, Eesti suurima uudisportaali mahukas kajastus X-Mängudelt nii pildis kui ka videos, kohapealt Aspenist kui ka Eestimaalt meelitas kasutajaid veel mitme rekordi ja erakordse numbri vääriliselt.

Delfi Spordi keskkonda külastati veebis ja mobiilis eelmisel nädalal kokku enam kui 380 000 internetibrauserist, mis tähistab samuti Eesti populaarseima spordiportaali rekordit. Artikleid ja videosid Kelly Sildarust vaadati kokku üle miljoni korra, seejuures videot tema laineid löönud võidutantsust üle 100 000 korra.

Uue sammuna on alates 28. jaanuarist Delfi TV otseülekanded ja videod nähtavad Starmani klientidele ka teleriekraanil. Kelly Sildaru eksklusiivset otseülekannet nägid Starmani kliendid ka koduteleri ekraanilt, kasutades selleks Delfi TV funktsiooni digiboxi menüüs. Juba eelmise aasta lõpust olid Delfi TV otseülekanded ja videod nähtavad Levira Hübriid TV rakenduse kasutajatele.

“Käies kaasas vaatajate ootustega on Delfi TV ehk Delfi videosisu ja otseülekannete areng meie jaoks üks suuri prioriteete. Oleme viimase paari aastaga mitmekordistanud otseülekannete hulka, keskendudes nii spordiülekannetele kui ka olulistele uudissündmustele ja meelelahutusüritustele. Sel nädalal startis Delfi TV värske iganädalane uudistesaade Sensor, samuti vabariigi aastapäeva tähistav videoprojekt “1 Eesti. 98 rahvust.", eelmise aasta lõpus algas Delfi minidokkide sari. Juba lähiajal toome vaatajateni veel mitu Delfi TV uut formaati,” rääkis Paju.