TNS Emori andmetel külastati eelmisel nädalal Delfi mobiilikeskkondi esmakordselt enam kui 700 000 brauserist. Delfi tegevtoimetaja Tarmo Paju sõnul on see loomulik trend, kuna nutiseadmete arv kasvab kogu aeg ja väga kiiresti.

"Inimesed viibivad nädalavahetustel ja pühade ajal järjest rohkem arvutist eemal ning kasutavad selle asemel tahvelarvuteid ja nutitelefone, millest on saamas niiöelda esimene ekraan interneti ja sisu tarbimiseks. Meediapäev on samuti kiirelt muutumas. Esimesed uudised loetakse oma nutitelefonist ära juba varahommikul, kui ollakse veel voodis. Õhtul enne magamaminekut kasutatakse taas oma nutitelefoni uudiste lugemiseks," lausus Paju.

Tema sõnul on see tekitanud olukorra, kus Delfi toimetuste töögraafikuid on ümber mängitud - tööajad on nihkunud varasemaks, et olulised uudised võimalikult kiiresti lugejateni jõuaksid.

"Lisaks mõjutavad nutitelefonide massilist ostu soodsamad seadmete hinnad ning inimeste soov olla pidevalt ühenduses ning kursis sellega, mis Eestis ja mujal maailmas toimub," lisas ta.

Laadi Delfi äpp Google Playst, AppStore'ist, Windows Marketist või trüki mobiilibrauserisse m.delfi.ee ning ole kursis Eestis ja maailmas toimuvaga! Omaette mobiilirakendused on võimalik laadida ka Delfi Spordil, RusDelfil ja Delfi Ärilehel.