28. septembril startis Storyteki uus kolmekuuline arenguprogramm üheksale sisuloome ja meelelahutustööstusele suunatud start-up'ile, kuhu kuuluvad Beholder, Clappy, Fienta, e-Contenta, La Boheme, Videolevels, Ridline, APMS, Code of Freedom.

"Näeme Storytekiga koostöös võimalust luua tugev side uusi tehnoloogiaid katsetavate idufirmadega, mis aitavad tuua klassikalisse meediamajja uutmoodi mõtlemist ja huvitavaid toote- või teenusearenduse ideid. Teisalt saame meie pakkuda neile oma platvormi ja kogemusi nende teenuste ja toodete testimiseks," ütles Ekspress Meedia tegevjuht Argo Virkebau.

Storytek on uus rahvusvahelise sisutööstuse ja meediatehnoloogia inkubaator ning arendusprogramm, mis loodi EASi toel 2017. aasta kevadel. Storyteki inkubaatoris viiakse omavahel kokku sisutööstuses (film, video, animatsioon, loovsisu) ja sellega seotud tugi- ja tehnoloogiateenuste (autoritasud, 3D, virtuaalreaalsuse ja liitreaalsuse, tooteasetuse, kureerimise jms.) valdkonnas juba tegutsevad varajased ettevõtted erinevate maailma tipptasemel mentoritega.

Start-up'idele suunatud programm toimub kaks korda aastas kümnenädalaste sessioonidena, mida juhendavad valdkonna tippspetsialistid üle kogu maailma, nende hulgas Oscari gala digitaalse osa produtsent John Heinsen, animatsiooni- ning meediainvestor Michael Favellening, Google'i ja NASA-ga koostööd teinud digitaalsete ärimudelite konsultant Laura-Anne Edwards.