Londoni tänapildis on nii kodumaateemalist kui olümpiaelevust kõikjal. Sillal saab Big Beni juurest huvitava pildi ka läbi hiiglasliku seebimulli.

Olümpiarõngaid ja -sümboolikat märkab võistlustel kõikjal. Lisaks ametlikele linnavaadetele sõudjate võistlusradade kõrval näksisid kuulsate rõngaste taustal rahulikult rohtu lambad. Kuhu aga sportlased rõngaid panevad, loe SIIT!

Eesti peaminister Andrus Ansip saabus Londonisse enne olümpiamänge. Hotellis võttis teda vastu ehtinglaslik kõvakübaraga hotelliteenindaja.

Avatseremoonia eel oli kogu staadioniümbrus täis inimesi, kes otsisid sissepääsu. Aega tegid aga parajaks ka statistid, kes oma aega oodates jäid samuti fotograafile silma. Katustel olid aga valvsad silmad, mis tegevust jälgisid.


Tseremoonia suurejoonelisusest said kõik televaatajad aimu ka televiisori vahendusel. Küll aga tekitasid hämmingut tühjad tribüünid: rahvale öeldi, et piletid on välja müüdud, ent ometi olid osad tribüünid tühjad. 

Pressikonverentse on erinevat mõõtu: kui meie kodumaine pressikonverents veebi vahendusel tõi arvutite ette Delfi spordiajakirjaniku Gunnar Leheste ning teiste kanalite kahurväe, siis legendaarse ujuja Michael Phelpsi pressikonverents peeti Saku Suurhalli sarnases ruumis sadadele ajakirjanikele.

Sportlased, kes ise suurt olümpiamelu nuusutada ei saa, on purjetajad. Nende baas asub Weymouthi kuurortlinnas Lõuna-Inglismaal ning siin tuleb neil kummaliste tuuleoludega rinda pista.



Mõtlikul ilmel koos treener Vesteinn Hafsteinssonniga tulemust arutades jäi Gerd Kanter pildile Hendonis, kus toimusid viimased katsevõistlused enne olümpiat. Tulemusega jäi Kanter rahule, kuid tunnistas, et suurvõistluse poodiumile viib ainult hooaja parim tulemus. Loe pikemalt SIIT!



Pühapäeval sulgpallis võistelnud Raul Mustale on kaasa elamas ka treener Mart Siliksaar.



Kuid lisaks spordile püüab Greenwichis pilte hiigelsuur sõjalaev, mis on toodud julgestuseks Londonile lähedamale. Siiski, snaipereid laeva katusel ei ole. Loe lähemalt SIIT!

Briti kuningliku mereväe suurim sõjalaev

Londonis võib kohata ka riigipäid. Fotograafia-pisik on haaranud Venemaa peaminister Dmitri Medvedevi sel moel, et lisaks profitehnikaga ringiliikumisele kasutab pildistamiseks ka oma mobiiltelefoni. Pildil Venemaa peaminisiter sõitmas vastuvõtule Buckinghami paleesse.

Pildile jäid ka prints Charles ja tema abikaasa Camilla. Nemad käisid vaatamas rattasõidu starte.



Olümpiamänge tuli vaatama ka Monaco vürst Albert.