Stseen multifilmist - ei, riigikogulane põgeneb ebamugavate küsimuste eest. Fotograaf Rauno Volmari tabamus, mis illustreerib poliitikute tõrksust vastamaks valusatele küsimustele. Pärast prokuratuurilt Reformierakonna ebaseaduslikus rahastamises kahtlustuse saamist ei soovinud  riigikogulane Kalle Palling (fotol paremal) vastata Delfi ajakirjanike küsimustele ning pages pärast istungi lõppu kiiresti fraktsiooni kaitsvasse rüppe.

Kuid mida Palling sellel pildil ütles? Vaata videost!

Video: Ilmar Saabas


1. novembrist Estonian Airi juhatuse esimehe kohalt tagasikutsutud Tero Taskila lahkumist illustreerima pidanud pilt valmis fotograaf Tiit Blaadil juba varem, mil rutiinse intervjuu raames jäi peale ka kaader sellest, kuidas mees proovib kiiresti, tool kaasas, akna kaudu ära minna.

EA juht

Foto: Tiit Blaat

Munakriis märtsis andis võimalust kohata meie kaubandusvõrgus harjumatut pilti: letid oli korraga "odavatest" munadest täiesti tühjad. Õnneks kriis lahenes peagi, sest munad - ja mitte üldsegi nii  kalli hinnaga nagu kardeti - ilmusid taas müügile. Vallo Kruuseri fotol uudistab ostja silte, mis vabandavad ja seletavad, miks mune müügil pole.

Foto: Vallo Kruuser

Mees ja tema kabinet: kohtunik Valeri Lõõniku kabinet on sõna otses mõttes maast laeni tööd täis. Intervjuus Rein Sikule tunnistas kõmulise maadevahetuse protsessi kohtunik, et sajandi kohtuotsus tähendas talle hulka poolunes öid.

Valeri Lõõnik ja tema kabinet
Foto ja video: Tiit Blaat

Nii see kõik algas: Reformierakonna rahastamisskandaal pani ka Kristen Michali pead kratsima. Skandaali puhkedes esimesi kommentaare andes oldi veel kindlad, et mingid tagasiastumist teha ei tule. Siiski, detsembri alguses astus Michal tagasi.

Foto: Rauno Volmar

"Ma ei kavatse hakata arutama Silver Meikari personaalküsimust, pidasin teda oma sõbraks," kommenteeris justiitsminister Kristen Michal ootamatult tekkinud rahastamisküsimust vastselt pärast skandaali puhkemist.

Kõige ilusam pulm sel aastal? Pildil suudlevad vastabiellunud keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus ja Rain Rosimannus keset Vabaduse väljakut.

Kaarik, millega kiriku ette sõideti, oli samuti väga meeldejääv. Vaata videost!

Mis on pildil? Laev merel? Ei, tegu on Maardu sadama hoonetega, just selline oli sügisesse udusse mähkunud vaade Tallinna teletornist enne päikeseloojangut. 

Loe lähemalt  ja vaata rohkem pilte SIIT!


Rummu karjäärijärve suurepärane nähtavus ja uppunud vanglahooned on teinud sellest veekogust sukeldujate lemmiku.