NÄDALA SUUDLUS: tere tulemast koju, võidukas Heiki Nabi!

Kuidas vastne MMi hõbedamees koju saabus, vaata lähemalt Delfi Spordist!

Heiki Nabi saabus MM-ilt

NÄDALA KANDAM: Pistise võtmise pärast kinni istunud endise linnaametniku Ivo Parbuse väljasaamine tõi vangimaja ette ka kõikide meediaväljannete töötajad. Kuid sama palju kui mees ise tõmbasid tähelepanu tema kompsud.

Vaata rohkem pilte ja videot Delfist!

Ivo Parbus
NÄDALA RIST (ja viletsus): Eesti Päevaleht käis uurimas, kuidas vabadussammas on taas lagunema hakanud. 
Vabadussammas

NÄDALA TUDENG: ka Tallinnas tähistatakse tudengite päevi. Öölaulupeo rongkäigul jäädi kenasti ka õhtuvalguses vanalinnas pildile. Tõsi, Tallinnas on tudeng ikka vähemuses, kaob teine linnapilti õige ära!

Tudengite öölaulupidu

NÄDALA PERSOON: Eesti Päevalehe laupäevaleht LP tegi uue monotüki ja saabuvate valimiste valguses pikema intervjuu ka Peeter Ojaga. Mees, keda kaamera lihtsalt armastab, jääb huvitavalt pildile ka siis, kui ta istub kohvikus või kõnnib tänaval Draamateatri suunas!

Peeter Oja

NÄDALA TREENER:  Andres Sõber sattus meedia tähelepanu alla seetõttu, et tema poolt treenitavad noormed saatsid Eesti Korvpalliliidule kirja, kus taunisid Andres Sõbra keelekasutust.

Vaata lähemalt DELFI SPORDIST!

Rakvere Tarvas, Andres Sõber
Rakvere Tarvas SPA-s


NÄDALA TELEFON:
möödunud nädalal jõudis kodumaale uhiuus iPhone mudel.

Delfi ja Eesti Päevalehe tehnoloogiatoimetaja Hans Lõugas ning Tanel Meos testisid uue telefoni põhjalikult ära. Töötas küll ja kuidas veel! Vaata videost!

NÄDALA TIPPSPORDI LÕPPARVE: Sumomaadleja Barutost saab varsti taas Kaido Höövelson.

Kaido Höövelson saabus Eestisse
Oma viimasel pressikonverentsil andis ta pikema ülevaate ka oma tegemistest. Ning veel oli tal alles ka sümboolne sumo-pats.
Baruto pressikonverents

Baruto pressikonverents

NÄDALA NÖÖBISILMAD: Lihtsalt armsad notsud jäid Sven Arbeti kaamerasse.

Aasta Põllumees 2013 kandidaat Kalmer Märtson


NÄDALA TREPIKODA: Eesti Päevaleht käis lahkamas renoveerimisteemat.
Kopli 68 muinsuskaitse mälestis

NÄDALA LINNAPEAKANDIDAAT (ja nädala uinuja?): Eesti Ekspressi linnapeakandidaatide sari portreteeris läinud nädalal Andres Anveltit. Täiesti juhuslikult ja planeerimata sattus Anvelt meedia tähelepanu alla ka riigikogus narkootikumide vastase võitluse teemalist arutelu kuulates tukkuma jäämisega. Siin on aga kompositsioon metalse käekella ning toolinurgaga.

Andres Anvelt


NÄDALA LEHM: Imeilusad valged lehmad jäid muide täitsa juhuslikult fotograaf Tiit Blaadi kaamera ette Juminda poolsaarel. Selgus, et tegu ei ole mitte India pühade lehmadega vaid hoopis omapäraste laenu lihaveistega. Armsad loomafotod leidsid endale virtuaalkodu Maalehe veebis!
Lehmad Juminda poolsaarel
NÄDALA KIRIK: kas nüüd viimaks ometi päris-päris avatud? Taas kogunesid nii linnapea kui lasnamäelased nädalavahetused uue kiriku juurde, et see sisse pühitseda!
Lasnamäe kiriku avamine 2013

NÄDALA PIDU oli loomulikult Kanal2 meeleolukas juubelipidustus. Kuid kõik seltskonnapildid leiad Publikust!

Ja NÄDALA KOSTÜÜM... khmm võiks ju vaielda, kes selle saaks. Kas pitskostüümis hiiglane Kanal2 peol või siis Winny Puhh, kes ennast laupäevasel kontserdil rohelises, sokiga kaetud alastuses eksponeeris. Igatahes, hullumeelse Winny Puhhi pildimaterjali näed samuti Publikust!