Priit Simson (Tallinn): Kolmest alusest koosnev Hollandi mereväe eskaader harjutas sel nädalal koos mereväe miinijahtijaga Admiral Cowan ning õhuväe üksustega Naissaare läheduses õhutõrjet ning koostööd merel. Hollandi eskaadri koosseisu kuuluvad õhutõrjefregatt HNLMS Evertsen, lahingtoetuslaev HNLMS Amsterdam, patrull-laev HNLMS Zeeland.


Hendrik Osula (Tartu): Nädalavahetusel oli Tartus Raju! Päev enne tõsist andmist said võitlejad ennast Tasku keskuses demonstreerida ja vastaseid hirmutada.


Heiki Rebane (Tallinn): "Igal sitapeal olgu oma luba!” Möödunud pühapäeval toimus Keskerakonna juhatuse koosolek, kus kinnitati peaministrikandidaadiks Edgar Savisaar. Enne selle toimumist polnud üritust kajastaval ajakirjanikul ja piltnikul teada täpset aadressi. Nõnda sai seistud korra ka Tallinna Linnavalitsuse hoone ees, kus tabas neid ootamatu vaatepilt.


Ago Tammik (Pärnu): Enamus inimesi, kes on Pärnus käinud, teavad legendaarset "Pudeli Vovkat" pärisnimega Vladimir Vetsin, tema väsimatut sammu ja küsimust "Senti on?"

Täpselt ei mäletagi, kui väike ma ise olin, aga täpselt samasugune nagu pildil on Vovka minu silmis olnud aegade algusest saati. Ei õnnestu just tihti käia linnas ja olla kohtamata omamoodi "Pärnu sümboliks" saanud meest.  Seekord jäi ta kaadrisse puuetega inimeste protestiaktsiooni uudistades. Oli isegi veidi sümboolne, et Vovka sattus sinna oma igapäevasel töisel ringil.

Linnas on juba pikemat aega õhus hõljumas idee püstitada Vovkale kui töökuse sümbolile oma skulptuur. Ehk on aeg see ilus mõte ka reaalselt teoks teha?


Sergei Stepanov (Ida-Virumaa/Narva): Viimased soojad sügispäevad. See imeilus foto on tehtud Vaivara vallas.


Eero Vabamägi (Tallinn): “Helged ajud”: Margus Maidla, raamatu “Teaduste akadeemia - Eesti kollektiivne aju” autor. Foto tehtud Tarmo Lusiki näitusel Tallinna Kunstihoone galeriis.


Tiit Blaat (Tallinn): Foto tänavatantsufestivalit JJ-Street Baltic Sessionilt. Nagu näha, jätkus tantsu tõesti ka tänavale.


Rauno Volmar (Tallinn): Lauri Laasi lahkub reedel kohtust pärast süüdimõistvat otsust.


Ilmar Saabas (Tallinn): “Missioon ebola” nakkuskliinikus. Loe täpsemalt siit!


Andres Putting (Tallinn): Kolmapäeval plahvatas "moraalne pomm" - selgus, et endine auväärne kohtunik Valeri Lõõnik on asunud tööle Tallinna linnapea Edgar Savisaare õigusnõunikuna. Temale lisaks on linnavalitsus töösuhte sõlminud ka Ester Tuiksooga.   Maadevahetuse teema on unustatud.