Keskerakonna kongress Paides

Mõtlikud Keskerakonna liikmed enne raske otsuse langetamist kongressil.

FC Nõmme Kalju vs FC Infonet

Tallinna FC Infoneti mängumees Draman Haminu meistrikarikat peakohale tõstmas. Tähtsas mängus lõi FC Infonet kaks väravat...

FC Nõmme Kalju vs FC Infonet

... ja kodumeeskond Nõmme Kalju kõigest ühe. Võit Infoneti üle oleks aga tiitli Nõmmele toonud. Pildil elab nõmmekate Artur Valikajev emotsioone välja.

USA Columbus 4.11.2016

Kaugel teisel pool suurt ookeani tehakse viimaseid ettevalmistusi presidendivalimisteks, mis jõuavad kulminatsioonini uuel nädalal.

USA Pittsburgh 5.11.2016

Kõigel olulistel hoiavad kohapeal silma peal EPLi ja Delfi ajakirjanik Raimo Poom ja meie foto- ja videoreporter Andres Putting. Nende tegemisi saab jälgida SIIN!

Ilmastikuolud Viljandis täna hommikul

Nädala keskel sadas üle Eesti maha korralik lumevaip ning nagu juures olevalt pildilt Viljandist on ka näha, ei jõudnud sügisesed lehed veel puudelt langedagi, kui talv juba peale tuli!

Lumesadu 02.11.2016 Tallinnas

Tallinnas tekitas äkiline lumi paraja liikluskaose, mida kõigi jõududega prooviti likvideerida.

Tartus Kastani tänaval pandi lumega asfalti

Talvised ilmastikuolud aga ei seganud heade mõtete linnas, Tartus, tänavate asfalteerimist. Kui töökäsk on antud, tuleb seda täita!

Kings On Ice show Tondirabas - Jevgeni Pljuštšenko

Laupäeva õhtul esinesid Tondiraba jäähallis legendaarsed iluuisumaailma superstaarid, eesotsas idanaabrite ühe edukama selle ala esindaja, Jevgeni Pluštšenkoga. Rahvas jäädvustas etteasteid nii, kuidas jaksas!

FC Levadia võitis Sportland Arenal 2:1 Florat ja kindlustas hõbemedali.
Kui Infonet tulises mängus Nõmmel sealset Kaljut võitis ja meistritiitli kindlustas, siis Sportland Arenal võttis sama skooriga võidu FC Levadia, kindlustades nii meistriliiga teise koha ja võimaluse mängida uuel hooajal Euroopa Liiga eelringis. Levadiale alla jäänud Flora jäi eurokohtadelt üldse välja.
Piret Krumm
Laupäevasel ilmunud LPs tutvustas näitleja Piret Krumm oma neljarattalist sõpra, mille tahaistmele ta ka ilusti ära mahub nagu juures olevalt pildilt näha!