Taas tõi vanameister Gerd Kanter meie kergejõustiku koondise kastanid tulest välja, tuues koju Amsterdami EMilt pronksise medali!
Kergejõustiku EM Amsterdamis
Jalgpalli Euroopa liiga
FC Infonet vs Hearts
Euroopa ja Meistrite liiga eelringid pakkusid Eesti jalgpallifännidele nii rõõmu kui põhjust kurvastamiseks. Kui Kalju võitis leedukaid kodumurul suurelt, siis päev varem pakuti A. le Coq Arenal Infoneti ja Šoti klubi Heartsi vahel peetud mängus tõelist väravasadu mõlemale poole. Kahjuks pidid Infoneti mängijad lõpuvile järel siiski peast kinni hoides murult lahkuma.
John Newman Õllesummeril
Õllesummer pakkus muusikalisi elamusi nii noortele kui vanadele. Eesti artistide kõrval esinesid nii legendaarne Prodigy kui noor ja tõusev täht John Newman. Mõlemal juhul oli aga laulukaare alune rahvast paksult täis!
Õllesummer 2016 2. päev
Muusika kõrval aga ei puudunud festivalilt ka õlu ja meeleolukas külastajaskond!
Allar Jõks
LP-le intervjuud andes ei hoidnud Allar Jõks ennast tagasi ja demonstreeris oma kehavalitsemisoskusi. Suure joogasõbrana suudab ta seda väga hästi!
Pühapäeva hommikul andis ilmateenistus välja äikesehoiatuse suurele osale Eestist. Lõuna ajal jõudis äike koos tohutu vihmasajuga ka pealinna ning uputas nii mõnegi liiklussõlme ja kaubanduskeskuse üle. Õnneks aga paistis õhtuks juba päike taas kõrgel taevas.