Hulljulge adrenaliiniotsija Ivan Kuznetsov vallutas sel nädalal ühe Aasia kõige kõrgema pilvelõhkuja. Ja seda lihtsalt lõbu pärast. Venemaalt pärit 20-aastane Kuznetsov ütles, et ronimine on üsna keeruline, mistõttu ei soovita ta teistel sellega tegeleda. 101-korruselise Shanghai World Financial Center otsa roninud mehe sõnul kõrgusi ta ei karda ning usaldab täielikult oma ronimisoskust.


Noor palestiinlane viskab okupeeritud Läänekaldal Kfar Qaddum külas toimunud meeleavaldusel kivi Iisraeli julgeolekujõudude suunas. Araabia inimõiguslased on kutsnud uurima Iisraeli sõjakuritegusid Gazas, mis pandi väidetavalt toime Hamasi ja Iisraeli vahel aset leidnud sõjalises konfliktis sel suvel.


Tuhanded Süüria mehed, naised ja lapsed saabusid sel nädalal Türgi piiri äärde, mis jääb Kobanist umbes 10 kilomeetri kaugusele. Türgi võimud neid aga Reutersi reporteri sõnul üle piiri ei lubanud.


Gazas Beit Lahiyas asuvas Besani loomaaias sai õnnelik vervet ahv üle pika aja taas süüa. Iisraeli ja Hamasi sõjategevus lõikas loomaaia seitsmeks nädalaks muust maailmast ära ja 86 looma jättis elu.


Kurdistani iseseisvuse eest võitleva vabatahtliku Peshmerga sõdur tulistamas miinipildujast äärmusorganisatsiooni Islamiriik kontrolli all olevat Zummari' piirkonda Mosuli linna lähistel.


Vaba Süüria Armee võitlejad tõmbavad varjualuses hinge pärast ägedaid lahinguid Süüria president Bashar al-Assadile lojaalsete vägedega Al-Amirija piirkonnas Aleppo kesklinnas 16. septembril 2014.


Suitsugranaadiga paremäärmuslasest rahvuslane 17. septembril Ukraina presidendipalee ees, kus avaldati meelt seaduse vastu, millega anti Luganskile ja Donetskile kolmeks aastaks eritingimused.


Californias võitlevad tuhanded tuletõrjujad tohutu metsapõlenguga. Põleb 200 000 aakrit metsa.


Hea lugeja, milline oli sinu meelest parim sellenädalane pressifoto?

38. nädala parim pressifoto
Pilvelõhkujaid vallutav Ivan
Peshmerga sõdur Iraagis
Vaba Süüria Armee võitlejad
Ukraina paremäärmuslane
Maiustav ahv Gaza loomaaias
Palestiina poiss Läänekaldal
Süüria põgenikud Türgi piiril
Metsatulekahju Californias
Poll Maker