New York: 19. november 2014. USA kirdeosa tabas sel nädalal ränk lumetorm. Pärast Suure Järvistu ületamist puistas torm Buffalo piirkonnas alla ligi kaks meetrit lund. Fotol on Steve Corbett ja tema koer selle talve esimest lund imetlemas.


Jeruusalemm: 19. november 2014. Kehilat Yaakovi sünagoogis ründasid kaks kirveste ja tulirelvadega relvastatud meest teisipäeva hommikul sünagoogis palvetanud inimesi. Rünnakus hukkus neli ja sai vigastada kaheksa inimest. Fotol, mis on tehtud päev pärast intsidenti, on näha kolme rabi, kes uurivad kuuliauke sünagoogi aknas.


Ticino kanton: 16. november 2014. Lõuna-Šveitsi tabasid eelmise nädala lõpus tugevad vihmahood, mis põhjustas üleujutused, sealjuures tõusis üle kallaste Lugano järv. Mitmed teed on piirkonnas läbitamatuks muutunud ja osa maju on muust maailmast kui ära lõigatud.


Havana: 30. oktoober 2014. Basque gümnaasiumis õpivad 10-aastane Jonatan Leliebre (vasakul) ja 9-aastane Oscar Torres teevad enne maadlustrenni algust soojendust. Foto tehti mõne nädala eest, kuid avaldati alles nüüd.


Chicago: 19. november 2014. Ühendriikides kukkus ööl vastu kolmapäeva väike kahemootoriline transpordilennuk eramajja. Lennukit juhtunud piloot sai õnnetuse käigus surma, kuid majas maganud mees ja naine pääsesid eluga.


Sierra Leone: 15. november 2014. Kaitseülikondades arstid tantsivad, et ebolasse nakatunud meest veidikegi lõbustada. Maailma terviseorganisatsiooni (WHO) teatel oli 19. novembri seisuga registreeritud 15 145 ebolajuhtu, neist 5420 juhul lõppes haigestumine surmaga.


Naypyidaw: 14. november 2014. USA president Barack Obama kohtus neljapäeval Birma opositsiooni-poliitikutega eesotsas Nobeli rahupreemia laureaadi Aung San Suu Kyi'ga. „Demokraatlik protsess Birmas on tõeline, kuid mitte täielik. Ma mõistan, et muutused on rasked ning need ei kulge alati sirgjooneliselt, ent ma olen optimistlik,“ ütles Obama


Jeruusalemm: 17. november 2014. Palestiina meeleavaldaja taob haamriga eraldusbarjääri, mida paljud nimetavad tänapäeva Berliini müüriks. Ettepaneku püstitada Iisraeli ja Läänekalda vahele barjäär tegi Iisraeli valitsus esimest korda aastal 2002. Nüüd on suurem osa plaanitavast 700 kilomeetrisest müürist ümbritsetud kaevikute ja okastraadiga. Kahe meetri kõrgune ja 60 meetri laiune tara ei jookse mitte piiril, vaid palestiinlaste alal ning selle kõrval elavatel inimestel on oma kodus olemiseks vaja eriluba. Haagi kohus on korduvalt nõudnud müüri ehitamise lõpetamist.


Sao Paulo: 20. november 2014. Brasiilia ja kogu Lõuna-Ameerika suurimat linna veega varustav Cantareira reservuaar on tänavuse põua tõttu võtnud eriti loomingulise kuju.


Genova: 18. november 2014. Kuigi jõuludeni on veel aega, võis juba sel nädalal Itaalias Varazzes näha Vahemere lainetel tuiskavat jõuluvana.


46. nädala parim foto oli Delfi lugejate meelest tabamus jäist suplust nautivast jääkarust.