Inglismaa: 17. veebruar 2015. Northumberlandi kohal võis teisipäeval näha virmalisi ehk põhjavalgust.


Birma: 17. veebruar 2015. Birma valitsuvägede ja Kokangi mässuliste vahel riigi kirdeosas puhkenud lahingutes on hukkunud juba enam kui 150 inimest. Sel nädalal jäi tule alla ka Punase Risti konvoi. Fotol on Punase Risti vabatahtlik pärast rünnakut haavatuna maas lamamas.


Läänekallas: 16. veebruar 2015. Palestiina meeleavaldaja kähmleb Iisraeli piirivalvuriga Abu Disi lähedal, kuhu on kavandatud järjekordsete juudiasunduste rajamine.


Ukraina: 20. veebruar 2015. Minski leppe sõlmimise järel ägenesid lahingud Debaltseve all, nõudes selle nädala jooksul 179 Ukraina sõjaväelase elu. Valitsusväed alustasid kolmapäeval linnast taandumist. Riigi peaministri Arseni Jatsenjuki sõnul taganeti säästmaks inimelusid ja relvajõudude lahinguvõimekust. Lääs on olnud seni jõuetu vastamaks jätkuvale sõjategevusele. Merkel ning Prantsusmaa president Francois Hollande kogunesid küll reedel Pariisis, kuid ei teinud muud, kui kutsusid taaskord üles järgima Minski rahuleppe tingimusi.


Ukraina: 20. veebruar 2015. Ägedate lahingute järel taandusid Ukraina valitsusväed kolmapäeval Debaltsevest ja selle ümbrusest, mida nüüd kontrollivad Venemaa toetatavad nn separatistid. Mässuliste intensiivse tule tõttu erinevatest suurtüki- ja raketisüsteemidest on Devaltseve linn tambitud kuumaastikuks, kirjeldas terroritõrjeoperatsiooni kõneisik Andri Lõssenko.


Kurdistan: 13. veebruar 2015. USA-juhitud koalitsioonivägede sõjalennukid on viimasel ajal keskendunud Iraagi suuruselt teisele linnale Mosulile, mille terroriorganisatsioon Islamiriik vallutas mullu suvel, ning ka kurdi võitlejad on suutnud samal ajal saavutada linna lähistel mõningaid edusamme. Fotol on kurdide peshmerga naisvõitleja sõjaväeõppustel.


USA: 16. veebruar 2015. Philadelphiat tabas sel nädalal külmalaine, mistõttu päästjatel tuli lisaks tulele võidelda ka kiiresti jäätuva kustutusveega.