Naisteka aastahoroskoobis lubab Peeter Tammela, et 2012. aasta toob palju sügavaid äratundmisi, põnevaid märke ja endeid. Ta hoiatab, et proovile võidakse panna mu usk ja maailmavaade ning võib juhtuda asju, mis pööravad mu tõekspidamised pea peale.

Märtsis on Tammela sõnul parim aeg uute suhete loomiseks, oma maine parandamiseks ja armuasjadeks. Eesti Ekspressi horoskoop soovitab lisaks sellele märtsis trenni minna — olevat vist oht pisut priskeks minna.

Mais ja juunis lubab Peeter mulle rohkelt tähelepanu ja võimalikku avalikkuse orbiiti sattumist. Ta lisab, et lihtne on ära teenida nii kiitust kui kriitikat. Näib, et Peeter Tammelaga nõustub ka Edda Paukson. “Sel aastal on 11. juunini edukad peaaegu kõik Sõnnid,” kirjutab astroloog Õhtulehes. Paukson lubab mulle juuni teisest poolest aasta lõpuni ka suurt rahavoolu, tulenegu see siis soodsast lisatööst või lotovõidust. Ohhoo! Ma peaaegu ei julgegi Eesti Ekspressi suurt aastahoroskoopi lugeda, kartes, et see lõhub kogu Peetri ja Edda ehitatud kauni mulli. Kuid ma ei pea pettuma! Ka seal kirjutatakse, et kuni juunikuu keskpaigani on mul võimalus viia oma elu senisest paremale tasandile: võimalusteseemned pudenevat erakordselt viljakasse mulda! Samas hoiatatakse, et suve alguses võib nii mõnigi näiliselt hea teenimis- või investeerimisvõimalus viia hoopis rahakaotuseni…

Juulis aga soovitab Peeter aja maha võtta — võivat tekkida närvipinge ja stress, samamoodi suureneb traumade ja äkkintsidentide võimalus.

Septembris ja oktoobris võib tekkida igasuguseid hämaraid, keerulisi ja ohtlikke olukordi. Näib, et sügis ei tõota Sõnnile kuigi kaunis tulla, kuid õnneks pole vaja kaua põdeda — aasta lõpus on taas aeg loovateks muutusteks. Pauksongi kirjutab, et alates oktoobrist võib tekkida probleeme, sest tunnen väsimust ja mõningat tüdimust, kui töö on muutunud liialt rutiinseks. Peaksin tervisega ettevaatlik olema alates 5. oktoobrist, pärast 17. novembrit olevat aga koguni võimalus ülemusega konflikti sattuda… Ehk kompenseerib seda lubatud kirgas armuelu aasta lõpupoole? Kui ma aga sügisel päris kurvaks peaksin muutuma, tuletan endale meelde, et Eesti Ekspress lubas mulle hoopis rõõmsat, täirpurjes sügisesse seilamist ja ei mingit masendust.

Peeter Tammela ja Edda Pauksoni horoskoobid polegi nii erinevad, kui ma alguses kartsin... leidub ikka üpris märgatavaid ühiseid jooni. Samas, eks nii nendes kui Eesti Ekspressis on ka punktikesi, mis ülejäänud horoskoopides kuidagi ei kajastu.

Naine nagu ma olen... Ma lihtsalt pidin võrdlema ka armuhoroskoope. Mulle sattusid ette Õhtulehe seksihoroskoop ja Cosmo Kirehoroskoop aastaks 2012. Paraku näib, et need horoskoobid on küll hommikuse kohvitassi kõrval valmis vihutud...Õhtulehe seksihoroskoop soovitab vallalisel naisel õppida uusi sensuaalseid meetodeid ning võrgutada kaaslast luulega, Cosmo horoskoop lubab mind septembris kokku viia "paha poisiga". Vabandage, aga näidake mulle "paha poissi", keda tõmbaks luule poole...