Delfi lugeja kirjutas, et mehed rääkisid, et neil käsil Väike - Maarja küljeall tuulepargi projekt ning otsustasid ööbida Rakveres ART Hotellis.

Pealtnägijate sõnul tegid Sõnajalad puude vahel ka ohtliku manöövri.

Mullu juulis võis Roomassaare tanklas näha perekond Sõnajalgade helikopterit tankimas ning lennuameti hinnangul oli kopteriga tanklasse maandumine lubamatu.

Lennuameti lennutegevuse osakonna vaneminspektor Martin Väli sõnul ütlebs lennureeglite paragrahv 7, et õhusõidukit ei tohi käitada hooletult või vastutustundetult, mille tagajärjel võib sattuda ohtu inimeste elu, tervis või vara. “Lennuamet on antud hetkel seisukohal, et õhusõiduki maandamisel maapealsetele sõidukeile mõeldud avalikes tanklates ei ole aktsepteeritav, kuna ei ole võimalik tagada ohutust inimeste elule, tervisele või varale,” kinnitas Väli toona.

Õhtuleht kirjutas aga 2011. aastal, et Sõnajalgade pere tekitas oma helikopteriga taas elevust, maandudes Tallinnas kunagisele tivoli platsile mere ääres Liivaoja elamukvartali kõrval. Põhimõtteliselt võibki erakopter maanduda, kus soovib.