Delfi lugeja poolt filmitud videolt on näha, kuidas kiirtoidurestorani järjekorras seisvad noormehed järsku oma käed käiku lasevad. Kakluses osaleb video järgi vähemalt viis-kuus noort meest ning üksteist taotakse valimatult rusikatega.

"Väikesest sõnelusest võib hetkega paisuda suuremat sorti käsikähmlus, kus tugevamad pääsevad jooksu ja nõrgemad kahjuks jäävad maha, verisena ja valudesse. Ja muidugi jätkus arveteklaarimine veel õueski," kirjutas video filminud Delfi lugeja.

Politsei pressiesindaja sõnul on politsei alustanud nimetatud juhtumi asjaolude uurimiseks kriminaalmenetlust paragrahvi järgi, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist.

Seni on üle kuulatud üks tunnistaja ja ka üks kakluses kannatada saanud inimene.

Karistusseadustiku järgi saab nimetatud paragrahvi järgi ehk teise inimese tervise kahjustamise eest, samuti valu tekitava kehalise väärkohtlemise eest karistada rahalise karistuse või kuni üheaastase vangistusega.

Kui selle teoga on aga tekitatud tervisekahjustus, mis kestab vähemalt neli nädalat, tegu on toime pandud lähi- või sõltuvussuhtes või see on toime pandud korduvalt, siis saab karistada süüdlasi rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistusega.