Toyota omanik võttis Delfiga ühendust ja kirjeldas, mis tegelikult juhtus. "Olin enda ees sõitnud autole mitmel korral märku andnud, et liikluses isetsemine pole kellegi jaoks ohutu valik." Vastuseks oli mees saanud vaid läbi klaasi näidatud keskmise sõrme. Edasi jäädi Ülemiste ristmiku punase tule taga seisma ja Toyota omanik soovis liiklushuligaanile sõnalist noomitust teha, et ohtlike olukordade tekitamine pole liikluses eeskujulik tegevus. "Tahtsin eeskujuliku inimesena naiivselt liikluskultuuri parandada, aga tulemus on videost näha. Inimene lihtsalt sõimas mu täis ja seejärel ründas".

Toyota omanik kutsus kohale ka politsei ja mõlemad autojuhid veetsid pühapäevaõhtu politseile tunnistusi andes. Politseil polnud aga võimalik seisukohta võtta, sest tunnistajad puudusid, üks rääkis üht ja teine teist. Nii küsitigi Toyota omanikult, kas ta siis ikkagi soovib menetlust algatada või võtab selle tagasi. Loomulikult tuleks selliste liiklushuligaanide puhul neid kuidagiviisi karistada, aga kui tunnistajaid pole ja vastaspool koostööd ei tee, siis tulebki lihtsalt alla anda. Toyota omaniku sõnul pole sellises olukorras kuidagi end võimalik kaitsta.

Toyota juht loobus menetluse alustamisest. Samuti tõdes ta seda, et heast soovist naiivselt maailma parandada sai ta ainult sinise silma ja negatiivse emotsiooni. Siinkohal aga rõhutas ta, et kui ise käed taskus pealt vaadata, et siis midagi ka paremuse poole ei liigu.

Hea lugeja! Kui oled samuti üritanud liiklushuligaanidega võidelda, aga vastutasuks on samasugune juhtum nagu eespool kirjeldatu, jaga seda meiega kommentaariumis!