Delfi Rahva hääles on olnud vähe küsitlusi, mille tulemused on nii tugevalt ühele poole kaldu. Vähemalt kahekümnest kõige populaarsemast kommentaarist ei toeta mitte ükski stripiklubide keelustamist ega piiramist. Kui seksuaalvähemuste teemadel vaieldes jagunes rahvas reeglina kahte enam-vähem võrdsesse, kuid suhteliselt vastandlikku leeri, siis paljad naised tunduvad meeldivat peaaegu kõigile.

"Ei häiri. Päeval on nad kinni, öösel vanalinnas ei kola. Närvidele käib hoopiski puritaanide hädakisa," on teema populaarseim kommentaar.

"Ei häiri. Ei kujuta ette, et tervel Viru tänaval on ainult merevaigupoed vaheldumisi matrjoškadega," arvab teine kommentaator.

"Ei häiri. Ma õigupoolest pole neid tähelegi pannud. Okei, kui hästi meenutada, siis üks vist meenub, kuid kindlasti ei ole need mingid domineerivad kohad, mis oleks ülejäänust silmatorkavamad," kõlab kolmas vastus viie populaarseima hulgast.

"Mind küll ei häiri. Kuni see äri toimib ilma lärmi ja räuskamiseta, andku minna. Igas linnas on ju sellised asutused kesklinnas või vanalinnas olemas - kus nad siis veel olema peaks? Äärelinnas ju mitte. Suur osa klientuurist on ju turistid. Londonis näiteks on suur osa selliseid asutusi Sohos, mis on meie vanalinna analoog," teab lugeja rääkida.

"Häirivad pigem Krossid-Trossid, ansiplased ja savisaarlased, kes raisad kõik on igale poole pugenud minu kulgemisteedele," nendib teine.

Striptiisiklubisid põlgavatel linlastel on välismaa sõprade ees piinlik

"Häirivad küll: mitte mind ennast otseselt, aga välismaa sõprade-tuttavate ees on piinlik. Selline arengumaa värk, et näe, meie naisi saad sedasi avalikult osta," kirjutab üks kodanik.

"Väga häirivad. Häirivad hommikuks täis oksendatud ja roojatud nurgad nende nn klubide ümber, häirivad eestlastest kerjused, kes lakkamatult ja agressiivselt välikohvikutes istuvaid inimesi tülitavad, häirivad venelastest bemmimehed, kes Aia tänaval kiiruskatseid teevad. Piinlik on külalistega vanalinna minna," nendib teinegi.

"Kui linna tasandil seda normaalseks ei peetaks, siis ju tegevuslubasid ka välja ei antaks. Kui vanalinna seadusest, millest kunagi üsna palju juttu oli, asja ei saa ning tegevuslubade andmist piirama ei hakata, siis jääbki vanalinn üsna peenrahamaiguliseks ja odavaks igas mõttes. Oleme küll uhked oma ajaloo ja arhitektuuri üle, kuid kui sedasama väärikat kesta sisustab igas mõttes saast ja rämps, siis järelikult on meie väärtushinnangud paigast. Kui puuduvad head ideed ja kaugem eesmärk, siis jäämegi pisiasjadega pusima ja ennast sentide eest müüma," kuulutab kolmas.

Vaja oleks hoopis tõsta striptiisi kvaliteeti!

"Mind häirib see, et nendes pakutava striptiisi tase on madal ja püütakse odavate trikkidega raha kätte saada. Vaja oleks korralikke stripiklubisid," kurdab teemat laiendav linlane.