"Tänaseni on see pilt mul üksikasjalikult silme ees, kui Tartusse selle koha lähedusse satun. See lihtsalt ei unune," lisab lapsena rünnakut pealt näinud lugeja.

"Kunagi peksti juunikuu õhtul Raekoja platsil minu poega ja tema kahte klassivenda. Kohal olnud inimesed filmisid peksmist mobiilidega. Poeg suutis joosta Raekoja hoone taha ja tormas seal pargitud sõiduautosse, kuid auto omanik sundis ta autost lahkuma ja peksmine käis edasi. Siis helistas keegi politsei kohale ja peksmine lõppes. Kamba ninamees süüdistas pekstuid tülinorimises ja politsei lahkus seletusi võtmata. Kohalesaabunud kiirabiarst soovitas poistel siiski jaoskonda minna ja avaldused kirjutada. Ka seal oli politsei tõrjuv ja süüdistas kolme kinost tulnud klassivenda tülinorimises. Alles pool aastat hiljem tuli meile koju kiri, kus vabandati, et seda kampa ei õnnestunud tuvastada," meenutab teine lugeja.

"Kaklused Tartus on nädalavahetustel väga tavalised. Selliseid debiilikuid on terve linn täis. Ka näiteks Tamme Gümnaasiumi juures, kus asub pubi 6teist kannu on väga tihti kaklused. Imestada pole siin midagi. Alles hiljuti peksti inimene surnuks. Hea, et see ei toimunud kuskil nurga taga pargis, sest muidu oleks ka see võinud surmaga lõppeda. Karistused on nõrgad. Need tüübid ei karda üheks ööks kuskile platele minna. Nad norivad tüli ja kaklevad edasi," seletab üliõpilane Tartust.

"Mina olen Tartus üles kasvanud ja ei tea, kas asi on nüüd vanuses, aga mulle tundub, et viimase aasta jooksul on kesklinn ohtlikumaks muutunud. Nädalavahetuse õhtul ei saa enam Raekoja platsiski kõndida, ilma et peaks tülinorijaid kartma. See on muidugi super, et politsei on hakanud nii jalgsi kui ka autodega rohkem patrullima. Paraku tekitab politsei kommentaar, et asi on haruldane, küsimusi, kuna käin ise väga harva öösel linna peal, aga iga kord on mingit kraaklemist näha olnud," räägib tartlane.