100 eurot saab seekord lugeja, kes saatis fotod äärmiselt armestus seisus olevast Tabasalu skatepargist, kuhu oma last sportima lubada oleks ilmselgelt üsna vastutustundetu.

50 eurot läheb lugejale, kes kirjutas südamliku loo enda esimesest koolipäevast, kuhu viis teda käekõrval abiturient, kellest hiljem sai tema abikaasa.

25 eurot saab lugeja humoorikate fotode eest, mis kujutavad naljakaid silte Eesti tualettides.

25 eurot läheb ka pettunud lugejale, kes kirjutas Rahva häälele loo sellest, kuidas ta ostis oma sünnipäeval ühes suurest toidupoest 8 kilo salatit ja avastas hiljem nördimusega, et kogu tema saak on halvaks läinud. 

25 eurot saab samuti lugeja, kes kirjeldas õnnetu chow-chow koera seiklustest ning rääkis, kuidas loom lõpuks oma kodu nende juures leidis.

Aitäh teile hea töö eest! Võtame teiega ise ühendust! Täname ka kõiki teisi autoreid, kes meile on kaastöid saatnud ning kindlasti ootame teilt ka edaspidi arvamuslugusid, uudiseid, fotosid ja videoid! Kaastöid ootame meiliaadressile rahvahaal@delfi.ee. Registreeri end kindasti ka rahvaajakirjanikuks SIIN, sest nii on suuremad võimalused raha võitmiseks!