Koos kaaslasega lähevad 23. märtsil kuulama Prantsuse kuulsaimat pop-jazz sensatsiooni Nouvelle Vague'i järgmised Rahva hääle autorid.

Kaks piletit saab lugeja, kes kirjutas ja saatis meile fotod oma talvisest matkast. "Telk on täiesti sobiv ööbimiseks isegi hanges ja pärast mõnusat lumist rannaretke on grillitud toit võrratu," kirjutab lugeja.Teised kaks piletit

Teised kaks piletit saab lugeja, kes saatis meile uhked fotod virmalistest Simunas.

Kaks piletit Tallinnas kino Sõpruse seanssidele saavad järgmiste tööde autorid. Pileteid võib kasutada tänasest kuu aega.

Esimesed kaks kinopiletit saab lugeja, kes saatis õppejõuna oma arvamuse esmakursuslaste teadmistest.

Järgmised kinopiletid lähevad lugejale, kes saatis meile fotod lagunevast linnahallist, mis ähvardab külastajatele juba ohtlikuks muutuda.

Viimased sellenädalased kinopiletid saab lugeja, kes kirjutas meile, miks on tema arvates rämpspost suisa kasulik ja hea.

Aitäh teile hea töö eest! Võtame teiega ise ühendust! Täname ka kõiki teisi autoreid, kes meile on kaastöid saatnud ning kindlasti ootame teilt ka edaspidi arvamuslugusid, uudiseid, fotosid ja videoid! Kaastöid ootame meiliaadressile rahvahaal@delfi.ee. Kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat vormi ja postitada lugusid oma kasutajakonto alt. Igal nädalal jagame parimate lugude eest auhindu.