Kui jätta alkohol välja, siis tegelikult ei tekitanud WOW-efekti. Ma ei hakka võrdlema alkoholi, kuna ei ole suur jooja. Kindlasti on aga jook odavam kui teistes Eesti poodides. Kui tulla toidukaupade juurde, siis jäi silma see, et teatud kaubad on sama hinnaga, mis teistes poodides. Näiteks munad 89 senti. Olen viimased kaks aastat ükskõik mis poest saanud sama rahaga need kätte. Lisaks oli šokolaad sama hinnaga, mis poes (tegemist ei olnud mingi Kalevi šokolaadiga). Sai/leib sama hinnaga, mis tavapoes. Kõrval olevast Kaupmehest oleks isegi odavamalt kätte saanud.

Paljud tooted on Poola omad, mõnedel toodetel ei olnud eestikeelseid tekste juures. Mõni toode reklaamis 2 liitrit mahla, kuid tegelikult oli pakendi peal inglise keeles kirjas apelsinijook või multivitamiinijook, kus mahlasisaldus 20%. Sellest nad ei ole veel aru saanud ja üritavad inimesi petta. On ka liitriseid apelsinimahlpakke ja need tõesti olid ka mahlad.

Olid teatud kaubad, mis olid odavamad kui tavapoes. Sool, mahl, Tartu Milli tooted, õli, vetsupaber, aga need ei ole mitte kuidagi väärt seda, et käia nädalas seal poes ostmas. Heal juhul korra kuus käid mööda minnes läbi. Hinna erinevus ei olnud mitte kuidagi nii suur nagu algul mulje juttude põhjal jäi. Nagu ütlesin, oli ka tooteid, mis kallimad kui teistes poodides või täpselt sama hinnaga.