Kolme tänava kolmnurgas asuval hoonel polnud tänava nimetust, mille juurde see kuulub, ega majanumbrit! Ei juhtunud midagi, minagi unustasin ammu selle loo. Kuid hiljuti oli asja samasse kanti, ja see tuli meelde. Aadressile viitavaid silte polnud tekkinud vahepeal...

Tulles koju tekkis mõte: avasin Delfis avaldatud loo ja saatsin viite lingiga nii Telia Soomes oleva peamaja kui ka Telia Eesti Facebooki ja ennäe: paar päeva hiljem mulle vastati – tutvume asjaga ja teatame, kellele vaja, asjast edasi. Täna aga tuli juba selline teade koos fotoga:

Kadri, Telia: Tere Manuel! Täname teemale tähelepanu juhtimast! Telia uuele peakontorile nähtava aadressi lisamine oli tõepoolest erinevatel põhjustel viibima jäänud ning kuna Telia ise pole hoone omanik vaid rentnik, ei sõltunud see otseselt meie ettevõttest. Otsustasime siiski ka omalt poolt seda protsessi kiirendada ja tänaseks on hoone kenasti aadressiga tähistatud.

Mina vastasin:

Uskumatu! Tere. Uskumatu, kui palju võib ikka lihtne massimeedia asju paigast liigutada! Kas soomlased pidurdasid seda protsessi, koonerdasid pisiasjadega? Igal juhul linlased on kindlasti tänulikud! Päikest!

Vaat nii: massimeedia, mis tahes vormides ja kujul – see on jõud!