Pärnu ranna lähedasel tänaval toidukaupluses sisseoste tehes küürutas noor müüjanna leti taga oleva riiuli madalama aluse kohale ja õngitses kuidagi väga vaevaliselt tagumisest reast mingit pakendit. Juhuslikult seisis leti ääres viis või kuus vanemapoolset härrasmeest.

Müüjannal läks askeldamisega aega ja mida rohkem ta riiulite vahele kätt sirutas, seda madalamale selgroo kohalt teksad langesid. Samal ajal ilmus järjest pikemalt jalgevahet kattev nöörike nähtavale. Isiklikult ei tundnud antud juhul striptiisitari pepu upitamisest ja paljastamisest vähimatki erootilist nõksatust ja ilmselt polnud temalgi mõttes midagi muud, kui soovitud kaup mingil imeväel lõpuks ikkagi välja õngitseda.

Umbes samasugune pilt avanes hiljuti Pärnu kesklinna kaubanduskeskuses. Noor sihvakas ema kükitas pisitütre kohale, et aidata talle meeldivat nukukest valida. Liibuvad teksad vajusid aegamööda järjest madalamale ja üha enam paljastus paela laiuselt kaetud tagumiku pragu.

Need on igapäevased pildikesed, millega olen sedavõrd harjunud, et ei pea nähtust enamike naiste puhul perversse seksuaalse eneserahuldamise ilminguks, vaid võtan seda kui nende maitselagedat moeröögatusega kaasa jooksmist.

Bussis sõites muudavad noored, aga mitte alati ka kõige nooremad daamid, meestele olukorra üsna komplitseerituks. Kujutage pilti, kui matsakas neiu istub ratta kohal olevale istmele, mis asetseb sõidusuunale vastupidiselt ja juba varem on koha sisse võtnud bussi lõõtsast teisel poolel oleval istmel keskealine härrasmees. Too täidlane daam polnud mähitud suure teki sisse, vaid riietuseks kandis miniseelikut, mille all ikka need paarist paelast kokkuseotud püksikesed. Kui ta jalasääre kenasti üle vasaku reie tõstis, olid mõlemad paksud kintsud kuidagi vastikult esile tõstetud.

Tänapäeval on kombeks palju rääkida ja kujundada võrdlusi seksikuse mõõdupuul. Isegi seal, kus nimetatud võrdlust raske tabada. Esitatud näidete varal näib nagu oleks loomulik seksikus ja lihalikud veetlused igasuguselt normaalselt nauditavast erootikast taandunud kõrbeliivasele tühermaale, kus töllerdavad hingetud lihakamakad.