Kõiki ettevõtmisi ei saa teha aastaringselt või vähemalt on see mõnel aastaajal oluliselt raskendatud. Eesti kliima on niigi halb ja suvetunde jaoks tuleb ka ise natuke vaeva näha.

Grillima

Ükski suvi ei tohiks mööduda ilma grillimiseta. Võtke sõpradega kampa ja minge kas või homme grillima kui te seda pole siiani teha veel jõudnud ja kui olete, siis ega selle kordamine paha ei tee.

Telkima

Ainus sobiv aeg telkimiseks on suvi, kui sa just mingi ekstremist ei ole. Mis oleks parem kui suvel sõpradega looduskaunisse kohta telkima minemine? Mõnus seltskond ja värske õhk tuleb igaühele kasuks.

Piknikule

Kui telkida väga ei meeldi, siis selle suurepäraseks alternatiiviks on ka piknik. Võtke kaasa enda valmistatud küpsetised ja minge kas pere või sõpradega mõnusale väljasõidule loodusesse.

Ujuma

Mis oleks mõnusam kui palaval suvepäeval järves, meres või jões end jahutada. Ükski suvi ei saa mööduda ilma supluseta mõnes väliveekogus.

Matk

Matk on suurepärane vaheldus igapäevastele tegemistele. Matkamine on ka tervisele hea. Eriti sobib matkamine kontoriinimestele, kes ennast igapäevaselt ei liiguta.

Vabaõhukontsert

Mõnus suvekontsert peaks kindlasti iga inimese suve rikastama. Mis saakski olla veel mõnusam kui soojal suveõhtul ilusat muusikat kuulata?