Enamik ohtlikke kohti, mis välja toodi, asuvad Tallinnas. Kõige enam  toodi välja  Haabersti ringi, mis on tipptundidel ülerahvastatud, samuti märgiti ära Toompuiestee ja Tehnika tänava rist, kus põleb korraga kaks rohelist foorituld. Ka Sõle tänava ja Kolde puiestee ristmikku peavad mitu lugejat ebamugavaks.

"Haabersti ring ja Sõle tänav (Kolde pst juures vasakpöörded takistavad terve rea, kunagi ei tea millal mõni Schumacher otsustab järsku rida vahetada või kiirelt manööverdada)," kirjutab Jobu.

"Õismäe tee ja Paldiski mnt rismik on kohutav! Seal peaks foor olema. Õismäe teelt tulles vasakpööret tehes pean ootama iga kord vähemalt 5 minutit, kui uputus oli, ootasin 18 minutit (täspelt aeg fikseeritud), see pole normaalne!" nuriseb õismäe elanik.

"Tallinnas Olevi ja Põllu tn rist. Igatepidi pimedaid nurki täis. Minu teada on seal vähemalt 6 õnnetust ajaloo jooksul juba olnud," kirjutab AV. Praegu kiirendavad seal võidu noored motorollerisõbrad ja uljad bemmi-vennad (saab ju kurvis tagumiku-vänderdamist proovida) ning samal ajal üritavad väiksed lapsed üle tee pargis asuvale mänguväljakule pääseda. Linn "lamavaid politseinikke" või neid kumerpeegleid vmt paigaldada ei raatsi."

"On ikka Tammsaare-Sõpruse ristmik, juba oma suure liikluse pärast. Teisi nii tihedalt ei kasuta, aga eks ole teadjaid küll," kirjutab eks üks.

"Mis te nüüd, Sõpruse-Tammsaare on väga norm ristmik, kõik reguleeritud ja trammi pole," vastas hehh eks üksile ja AV-le. "Ja teise tegelase 6 õnnetust ajaloos pole üldse kõneväärt. Palju parem on Kopli-Erika, kus tramm teisele poole teed läheb, foore ei ole ja jalakäijaid ei tunnistata üldse. Iseenesest on see hea, sest jalakäijatega seal õnnetusi minu nähes vähemalt juhtunud pole. Aga autod omavahel või trammiga koos, see on igapäevane nähtus."

"Üks ohtlikumaid ristmikke, mida ma tean, on Paldiski mnt. ja Rannamõisa tee rist," kirjutab tädike. "Pimedas on see ristmik eriti hull, sest nähtavus on absoluutne null. Puudub valgustus, puuduvad teepiirded ja ka teekattemärgistusest pole seal enam haisugi. Kõige hullem on seal talvel pimedas ja libedaga ning kui juhtub veel ka palju lund olema ja hanged varjavad viimasegi nähtavuse. Ja õnnetusi on seal palju!Ka surmaga lõppenuid. Millal see ükskord ohutumaks tehakse?"

"Ohtlik on Randvere tee ja Merivälja tee ristmik valesti reguleeritud foori tõttu," arvab Valhalla. "Kui Merivälja poolt tulijatele süttib kollane, siis Mähe poolt tulijatele põleb juba roheline. Seal on piisavalt matse olnud eriti, kui mõni raske saapaga vend Mähe poolt tulema hakkab. Samuti on ohtlik Pirita Selveri ja Neste juures valitsev olukord. Seda eriti tipptunnil."

"Suht loll ristmik on Järvevana tee ja Tartu mnt.ristmik suunaga Järvevanale. Peterburi tee poolt tulles põleb põhituli-nool paremale (see on PÕHITULI) ja Sõjamäelt või Tartu mnt, põlevad ka tuled, mis eeldavad peatuseta ristmiku ületamist. Järvevanal jooksevad need teed nii lollisti kokku, et karju appi." kirjutab mmmm.

"Üks päris hull ristmik vasak pöörde sooritajatele on Laki ja Kadaka tee ristmik, mis tuleks kiiremas korras ümber muuta, sest seal pole võimalik isegi mitte keset päeva, kui tipptundi pole võimalik vasakpööret sooritada, seda siis laki tänavalt Kadaka teele," kirjutab jan.

Raido kirjutab aga, et number üks on Toompuiestee ja Tehnika rist. "Seal põlevad mõlemalt poolt rohelised nooled samaaegselt. Mina mäletan oma autokoolist, et kui roheline nool, siis on peatee, seal siis kahes suunas peatee? Number kaks on Kolde pst ja Sõle rist. Seal oleks vaja üks rida juurde teha nendele autodele, mis teevad vasakpööret Kolde puiesteele Stroomi ranna poole, kunagi oli see koht probleemiks vaid suvel ilusate ilmadega, aga nüüd seoses Kodukolde alamurajooni rajamisega on liiklus tihenenud sinna aastaringselt. Nunne tänavalt Balti jaama poole sõites, parempööret tehes ka põleb roheline nool teiste rohelistega samaaegselt, vähemalt mingi aeg oli nii, see ka küllaltki ohtlik. Üldiselt on ohtlik igal pool, kus liigub taksojuhte ja Ford Transiti (kõik anaoogle masina ka) mehi."