Sõidan kogu aeg rongiga Tartu-Tallinna vahet, väga mugav, loen,teen tööd jne. Mäletate veel, milline kisa oli uute rongida vastu. Ja on küsinud meie lastelaste käest RB kohta. Kui projekt seisma panna, siis ehk nad ei jõua ära kiruda, kui hea võimalus mööda lasti. Kahju, et ei olda mujal maailmas rongidega liigelnud, minu arvates kõige turvalisemad, kiiremad liiklusvahendid.

Lennuühenduse peale ei saa väga loota, sõltub ikkagi ilmast ja meie asukohast. Kui palju on igasugustele lennuprojektidele peale makstud riigi poolt. Ja need autotrassid. Mitte kõige suuremad vastuseisjad polegi ehk autofirmade omanikud.

Mulle ei meeldi sõita pikki teid autoga ega bussiga, ei tunne ennast turvaliselt, kui muudkui voorib rekasid igas suunas. Hakake mõtlema ometi laiemalt! Meie lapsed ei taha elada kuskil eraldatud kolkas, kust Euroopasse sõiduks juba peab nii palju vaeva nägema. Kui oleks parem ühendus Euroopaga, ehk ei läheks nad siis jäädavalt siit ära. Ei saa käputäis inimesi otsustada kõikide eestlaste eest. Jätame ka Tallinn-Tartu tee äkki tegemata, hakkame üldse hobusega sõitma? Me ei saa maailma arengust maha jääda!