Vanasti olid "Meelejahutaja" näitlejad rahva ees igal nädalal ja raadiost kuulati seda saadet alati rõõmuga. Mingist ajast lõpetati "Meelejahutaja" tegemine ära ja sel aastal on plaanis kutsuda kokku taas üheks korraks "Meelejahutajas" osalenud näitlejad. Rahvast kutsuti üles nalju kirjutama ja "Meelejahutajale" saatma.

"Meelejahutaja" saadet võiks hakata taas igal nädal tegema, sest meil on palju häid näitlejaid nii nooremast kui vanemast generatsioonist ja küllap neid nalju ka leitakse, mida rahvale edastada humoorikalt. Näiteks Ita Everit on kindlasti paljudel inimestel rõõm laval näha naljalugusid ette lugemas.

Nii nagu "Meelejahutaja" tuleb kokku üheks korraks sel aastal, korraldatakse ka Rock Summer suvel Tallinnas ühe korra, et tuletada meelde seda rahvarohket üritust.

Rock Summerit võiks võrrelda mõneti suisa laulupeoga, sest sel suurüritusel on käinud ka koos suur osa meie rahvast. Seegi üritus võiks toimuda igal suvel. Kus kohas see rahvas siis mujal ikka kokku saab, kui mitte suurüritustel. Tavaliselt on kõikidel väga kiire ja see kiirus muudab elu rutiinseks. Rahvas vajab lõõgastumist ja pidusid.

Kui "Meelejahutaja" ja Rock Summer on põnevad üritused, siis näiteks "Miss Estonia" üritus on olnud suhteliselt tühine. Keegi kuulutatakse Miss Estoniaks ja sellega tavaliselt asi ka piirdub. Pole kuulnud, et mõni senistest missidest oleks millegi asjalikuga silma paistnud. Vähemalt minu silmis on missivalimine tühine üritus olnud.