Vikerraadioni jõudis 2910 etteütlust, kuid väga suure huvi tõttu ei pidanud server koormusele vastu ja mitmed etteütlused kohale ei jõudnud. Samuti oli ülekoormatud eesti keele instituudi koduleht, kust igale päringule vastust saada ei õnnestunud. Kokku laekus raadiole 37 täiesti õigesti kirjutatud teksti.

Delfi Rahva häälele laekus üks veatu üleskirjutus ja selle saatnud inimene võitis kaks piletit kinos Sõprus vabalt valitud filmile. Võitjaga võetakse ühendust. Aitäh kõigile etteütluse saatnutele!

Laekunud tekstide seas oli mitu üleskirjutust, kus oli tehtud vaid üks viga. Mõnda vedas alt ka trükiviga (näiteks sõna "aastasse" asemel "asstasse"). Samuti oli mitmes üleskirjutuses hüüdlause lõpus hüüumärgi asemel koma.

Kõige enam mindigi alt kirjavahemärkidega. Mitu kirjutajat tahtis esimese lause viimase osa kirjutada eraldi küsimusena ("Kuidas peaksid sa oma ajalugu kirjutama?") ning ühes tekstis oli ainsa veana koma pandud pärast jutumärke.

Siin ka etteütluse õige tekst koos koostajate kommentaaridega:

Kuidas peaksid sa (võib ka suure tähega), tuim inimeseloom, siin lumises põhjas (kindlasti väikese tähega, kuna ilmakaar), kus aastast aastasse õitseb viluses kaljuorus ilusa haisuga mürdike, aga kus Jüriöö (võib ka väikese tähega) ülestõusust ei leia kas või (uue reegli järgi võib ka kokku) ühtainumat viisakat pilti, mida perekonnaalbumisse (võib ka lahku) panna ja aeg-ajalt vaadata – (või mõttekriipsu asemel koma) kuidas peaksid sa oma ajalugu kirjutama? "Köhi, köhi pappi (kui "pappi" võetud vaimuliku tähenduses, võib ka selle ees koma olla)! (hüüumärk, kuna käsklause)" leelotas rehepapliku terrorirühmituse liider liitlasvägede baptistlikule kaplanile keset dekadentlikku Kirde-Euroopa ristisõda (kindlasti väikese tähega), mis ei jätnud kivi kivi peale.