"Soovime vabandada tekkinud segaduse pärast. Nimelt oleme Pärnus, Mai Keskuses, peatselt avamas nõukogude temaatikaga põgenemistuba. Ettevõtte nimigi on CCCP Põgenemistoad OÜ - sellest tulenevalt selline lipp. Käisime katsetamas, kas meil on võimalik lähitulevikus lipulaadseid reklaame torni otsa kinnitada. Paraku tekkis meie 15-minutilisest katsetusest suur segadus. Tahame vabandada kõigi ees, keda solvasime. Kohe kindlasti ei ole meil plaanis edasipidi selliseid punalippe "reklaamina" lehvitada. Lipp on mõeldud dekoratsiooniks, mängu tarbeks," selgitas Kreitsberg.

Põgenemistoa selgituseks, et tegu on 2-4 liikmelistele seltskondadele mõeldud põgenemismänguga. Mängijad lukustatakse kuni 60ks minutiks suletud ruumidesse. Mängu eesmärk on 60 minuti jooksul ruumidest pääseda. Mängule lisavad põnevust hullusärk, heliefektid, dekoratsioonid jms.

Kreitsberg rõhutab, et tegu ei olnud vandaalidega ja tegevuse eesmärk ei olenud kedagi solvata või paanikat külvata. Käisime vaid katsetamas, kas tegu võiks olla potentsiaalse reklaamipinnaga.