Esmaspäeval kell 20.00 oli vanasti Kanal 2 eetris Peeter Võsa juhitud "Võsareporter" ning siis tegi saatejuht Peeter Võsa pidevalt show'd oma erinevate eksperimentidega. Nüüd on Peeter Võsal juhtida uus saade "Võimalik vaid Eestimaal" - see on eetris TV3-s samuti kell 20.00 ning saate kestus on pool tundi.

Tegelikult meenutab see saade ikkagi "Võsareporterit", sest teemad on sellised võsareporterlikud. Näiteks üks teema oli madude jälgedes või midagi taolist. Peeter Võsa käis madudega tegeleva mehega metsas, et leida madusid. Leiti esmalt hoopis ühe mao laip maanteelt. Peagi nähti ka üht elusat rästikut, see püüti spetsiaalse kindaga kinni ja lasti tal susiseda ning Peeter Võsale intervjuud anda. Ilmselt selline vaatepilt ehmatas paljud televaatajad ära.

Mis selle maoga seonduva teemaga öelda taheti? Ilmselt seda, et varuge omale taoline kinnas ning kui koduõues madu kohtate, siis võtke ta kindaga kätte ja viige eemale. Julgen arvata, et paljud inimesed ei julge madu küll kätte võtma hakata.

Ühesõnaga: saade sai nähtud ja televaatajad said näha taas teleekraanil Peeter Võsat. Midagi tarka ega meeldejäävat saade ei sisaldanud. Parema meelega näeksin Peeter Võsat ikkagi sellise saate juhirollis, kus edastatakse rahva muresid ja üritatakse leida lahendusi. Tavaline jutt madudest ja nende kättevõtmisest ei tekita vaatajates erilist huvi ega põnevust.

Aga eks see on televaataja otsustada, et kas ta soovib taolise sisuga saadet vaadata või mitte.