"Süstlavahetus lasteaia kõrval??? Mis toimub? Üldse ma ei mõista, miks narkarite peale raha kulutatakse, nad on ohuks kõigile tavalistele inimestele. Kui süstib üle, las kõngeb siis. Milleks raisata raha inimestele, kes elatuvad varastamisest, röövimisest ja tihti on just narkarid need, kes süüdi ühes või teises mõrvas. Esimest korda süstalt veeni torgates teab inimene väga hästi mis selle tulemuseks on ja kui ta sellega ei arvesta, siis peab ta teadma, et ei kuulu enam siia ühiskonda ja abi ei anna talle keegi," arvab üks lugeja.

"Käin sealt Mardi tn lasteaiast sageli mööda. Tegelikult juba ammu on tekitatud kuidagi võõristust see aidsi ennetuskeskus ja mingi narko-infopunkt või mis ta seal on, otse lasteaia kõrval. See on nagu kaader mingist iroonilisest maailmalõpufilmist," arvas teine lugeja.

"See ei ole ainus lasteaed, kus on süstlad! Vaadake igalpool, isegi liivakastides, õues! Kas olete kindel, et ei ole nahavigastusi lastel? See ei näita, et laps ei torganud end ja ei tea mis üldse toimus. Minu arvates igas lasteaias kasvatajad peavad kontrollima lasteaia territoorimi enne õue mineku , alles siis lasta lastele jalutada ning mängida!"

"Vihma käes vedelenud süstal on üks vähemohtlikumaid asju üldse, millega väikelaps võib kokku puutuda - skandaalne, aga väheohtlik, palju tõsisem õnnetus võib juhtuda lõhkilöödud pudelipõhjast vms sellisest - kõige eest ei ole võimalik lapsi kaitsa - ei saa muuta lapse maailma steriilseks kilemulliks, laps peab ise õppima ohte vältima."

"See keskturu ümbrus on väga hull. Isegi Stockmanni kassa ees vedeles süstal. Elasin ise seal kandis üle 10 aasta ja läbi muru suviti ei julgenud kuskil käia. Narkarid hulkusid ringi - pupill nagu praetaldrik... Laps kasvaski põhimõtteliselt toas...sellist lapsepõlve õues mängides nagu minul oli olnud, tema kunagi ei saanud. Andke lastele lapsepõlv ja tehke linn igasugusest jamast puhtaks.Õhtul pange tuled ka põlema"

"Meil Mustamäelt Lepistiku park täis neid süstivaid narkareid + veel põõsaste alt ning kõrvalistest kohtadest võib igalt poolt süstlaid leida. Pigem lastele pole selgitatud, et süstlaid ei tohi puutuda!!!!Ega kui maas on komm - kas siis laps sööb ära???"

"Et riik on süüdi, et linn eraldab narkomaanidele kogunemiskoha lasteaia kõrval? Kesklinnas on ka teisi kohti, kus ei ole läheduses lasteasutusi või siis mänguplatse. Tundub, et Tallinna linnal on lausa kombeks panna kõrvuti lapsed ja narkomaanid. Näiteks on Ankru tänaval laste mänguplatsi kõrval kohe süstlavahetuspunkt. Arvatavasti on sellist kooslust Tallinnas veel ja veel."