Esiteks ma leian, et selles loos peab ka õpetaja süüdi olema. Kuna kindlasti igat õpetajat ei anna niimoodi mõnitada ja kiusata. See õpetaja pole ennast suutnud kehtestada ja autoriteet tal puudub. 

Tuues näiteid enda koolist siis meie koolis on küll õpetajaid, kellega saab ennast vabamalt tunda ja kelle tunnis ka räägitakse rohkem, aga mitte kunagi ei ole mindud mõnitamiseni. 

Samas on meie koolis ka selline karm õpetaja, kes on suutnud ennast nii hästi kehtestada, et temast räägitakse hirmujutte juba maast ja madalast. Esimest korda tema tundi minnes mu süda tagus nii kõvasti ja samas oli põnev — kas need jutud vastavad tõesti tõele? Selle õpetaja tunnis ei tohi rääkida ega vastata enne, kui tema on sinu nime öelnud või öelnud ise: “Kooris paluks!" Naeratada ei tohi ka tema enda tehtud naljade üle ja ammugi mitte mingite enda asjade üle. Tunnis on väga kindlad reeglid ja mingit oma tegevust ei toimu. 

Tulles tagasi aga selle õpetaja kiusamise juurde, siis ma leian, et kindlasti leidub ka neid õpilasi kes valimatult vaidlevad õpetajatele vastu ja teevad oma rumalaid nalju. Kuid sellist hullust, et rikkuda õpetaja riideid ja neid temalt seljast kiskuda, on juba raske uskuda. 

Arvan, et õpetaja oleks võinud oma suu ise lahti teha. Asju annab ju arutada õpilaste klassijuhatajaga või ka direktoriga ja need õpilased oleks saanud nii ka tunnist kõrvaldada.