“Nagu minul, nii ka minu tuttavatel seisab nüüd kodus õlut. Enne seda eriti polnud. Rohkem pole aga jooma hakanud, vähem vast ka mitte,” kirjutas Erwin.

“Normaalne inimene ei käi öösel alkoholi juurde ostmas, vaid kui joob külalistega kodus, siis tarbib vaid varem valmis ostetud koguse (et pärast ei kahetseks), või väljas olles tellib baariletist niipalju kui soovib,” kirjutas Imestaja. “Ainult põhjakiht vajab öösel alkopoodi. Öine alkokeeld on täiesti OK.”

Samas tunnistati seda, et koju alkoholi varumine paneb tihedamini napsiklaasi järele küünitama. 

“Ostan päevasel ajal ja arvatavasti kulub alkoholi rohkem just seetõttu, et mingi varu on olemas. Varem ei tulnud eriti pähegi ette planeerida, sest kui tuju tuli, siis oli kodu lähedal täiesti arvestatava veinivalikuga 24 h pood, kus ka esmatarvilik söögikraam oli,” kirjutas jooja.

Aga loomulikult oli ka neid, kellele müügikeeld põhimõtteliselt ei meeldi, sest see piirab inimeste valikuvabadust.

“Kuidas saab sellega harjuda, et kunagi peeti mind ja teisi inimesi otsustusvõimeliseks ja siis ühel päeval keegi tark otsustas, justkui inimesed enam ei suudaks otsustada, kas ja millal midagi osta?” kirjutas terra ja lisab: “Vähem tähtis, aga siiski oluline on see, et see rumal piirang segab elamist. Tavaliselt käin poes õhtul, vahetult enne sulgemist ja alkoholi ostan väga harva. Neil üksikutel juhtudel, kui on vaja mõni vein või saunaõlu osta, meenub see tavaliselt alles siis, kui poes soovitut ei saa.”