Jah, lugesite õigesti. Selline on minu mure ja olen selles elanud juba mõnda aega ning ausalt öeldes ei saa ma aru jutust, mida ma valdavalt kuulen, et “korralike kaaslasi peab tikutulega taga otsima, sest igal pool on kõik ainult nii lõdva püksikummiga ja ainult seksist huvitatud jne“. Minu kogemused on aga täiesti risti vastupidised! Minusse on armutud mitmel korral, tahetud elu lõpuni koos olla jne, aga vot lihtsalt seksiseiklusi, mida mina otsin (kas siis üheks ööks või n-ö seksisõbra näol) on palju-palju raskem leida. Sellised naised, keda legendide järgi kõik kohad täis on, satub minu vaatevälja harva. Ma ei saa aru, milles võib probleem olla, sest mul ei ole mitte kunagi olnud suhtlemiseprobleeme, olen avatud alati uutele inimestele ning ei ole üldse tagasihoidlik. Kohe kindlasti ei ole ma ka välimuselt mingi nohik ja kui minusse juba väga kenad naised lausa armunud olnud, julgen tõesti öelda, et ega ma välimuselt sugugi kole ei ole.

Minu tutvusringkond on lai ning avatud inimesena üritan võimalikult vähe hoida endas eelarvamusi, seega ei ole probleem selles, et suhtleksin ainult kitsas ringis. Välimusele ja esteetikale pööran rõhku täiesti piisavalt, räpakas ei ole. Samuti ei suudeta tihti ära imestada, kui avaldan oma keskmisest suurema voodipartnerite arvu, öeldes, et seda on minu puhul raske uskuda. Ehk siis täpsustuseks, muidugi olen ma üheöösuhteid leidnud, küsimus ei ole selles, et üldse ei oleks, aga siiski käib see mul palju vaevalisemalt ja harvemini, kui legendide järgi võiks ennustada, et käid üritustel ja klubides ja tarvitseb vaid natuke aktiivne olla ja küll ikka leiab.

Või, oot-oot…..äkki on asi selles, et kui inimesel on kõrgem haridus ja ta oma välimuses ja olekus igal minutil keskmise „eluvenna“ mõõtu välja ei anna, arvataksegi, et see inimene peab kindlasti ka muus mõttes ülimalt “korralik“ olema? Kui nii, siis on see küll väga vale ja naeruväärne illusioon, mida avatud inimene endale lubada ei tohiks. Milleks eeldada kohe, et selline inimene peab tahtma abielluda, pere luua ja elu lõpuni ühe inimesega koos olla ning igasugune muu elustiil on välistatud?

Mind on nimetatud seksisõltlaseks, naistemeheks, litsmeheks, prostituudiks ja kelleks iganes veel ning ausalt öeldes ei ole mul sellest sooja ega külma. Arvaku pealegi. See pole ju kuritegu ning kuitahes mõttetu võib mõne inimese jaoks olla niisama ilma tunneteta paljude partneritega “nühkimine“, siis võiks ometi olla avatum ja mõelda selle peale, et äkki mõnele inimesele tõepoolest meeldibki see ja ta ei soovigi midagi enamat või “tõelisemat ja väärtuslikumat“? Statement stiilis: “Sa oled paremat väärt” on subjektiivne isiklik arvamus, muud ei midagi.

Miks eeldatakse, et vaba ja vallatu poissmehe staatus on haigus, mille käes vaevlejad paaniliselt muutust otsivad? Mis siis, et ma võin olla kellegi arust paremat väärt, kui ma seda ise ei taha? Kas see tundub tõesti nii raske aru saada? Ei tohiks ju.