"Kitsarööpa tee kergliiklustee vähemalt Harku tänavast Nõmmele jäigi lumest lahti lükkama! Tegin laupäeval vastava kõne linna abitelefonile, kuid tundub, et nädalavahetuseti on antud tegevusel mittetulemuslik tegevuste kulg. Võib-olla tõesti arvestati kuskil kabineti vaikustes, et esimene lumi plusskraadidega sulab ära ja probleemi ei eksisteeri. Küllap just vahetult lõppenud valimiste järgselt annavad linnakodanikud ametitele armuaega. Seekordses veerikkas ja sulavas lumemassis polnud sadadel teekäijatel kerge toime tulla. Ja ei olnud kergem liikuda ka piirkonna lähitänavail autode vahel, sest paraku on siinsed tänavad sellistes oludes samuti veelompiderohked," kirjeldab kohalik elanik saabunud ebameeldivusi. Kodanik loodab, et seekordne tööõnnetus jääb ühekordseks ja talvel enam antud teemal kuhugi kõrgemale pöörduma ei pea.

Nõmme linnaosa valitsuse avalike suhete nõunik Jukko Nooni sõnas, et
Nõmme linnaosas lükkab kvartalisisestel tänavatel talvel lund neli traktorit. "Kuna neljapäeval sadas korraga palju lund maha ning lumelükkaja jäi kohati hätta, tellis linnaosavalitsus reedel täiendavalt veel kaks sahka juurde. Kõnniteede jaoks kasutab lepingupartner veel väiksemaid kommunaaltraktoreid," selgitas Nooni neljapäeval toimunud lumekoristuskatsioone.

"Kitsarööpa tee kergliiklustee on kaetud pehme kruusakattega. Kuna ilmad on plussis ning kergliiklustee pind pehme, siis ei olnud otstarbekas seda sahkadega puhastada, sest see oleks pehmet teekatet oluliselt lõhkunud. Kitsarööpa tee lumest puhastamine on iseenesest talihoolduses sees," sõnas Nõmme linnaosa valitsuse avalike suhete nõunik Delfile.