Fotohuvilistele tulevad konverentsil oma kogemusi ja kasulikke näpunäiteid jagama tunnustatud reklaam- ja portreefotograaf Kaupo Kikkas, Tallinna Polütehnikumi fotograafiaõppejõud Rain Tirul, hinnatud ja mitmete auhindadega pärjatud portree- ja pulmafotograaf Annika Metsla, Delfi foto- ja videotiimi juht Ester Vaitmaa ning märtsi lõpus selguv „Baltikumi Pulma- ja Portreefoto konkurss 2012" võitja.

Ettekannete vaheajal toimuvad Nikoni koolitaja Aivar Pihelgase töötoad, kus saab praktilisi nõuandeid välkudega pildistamiseks ning teadmisi, kuidas luua fotograafias sobivaid valguskeskkondi.

Fotokonverentsi Klõps korraldaja Anne-Ly Mitti sõnul toimub fotokonverents „Klõps" Eestis juba teist aastat, mullu toimunud esimese konverentsi vastu oli harrastajate huvi ootamatult suur. "Ürituse eesmärk ongi koondada ja laiendada Eesti fotohuviliste ringi, pakkudes neile teadmisi ja suuniseid oma ala meistritelt," lausub Mitt.

Lisaks amatöörile teadmiste pakkumise kõrval on konverentsil kanda ka heategevuslik missioon - konverentsi piletitulu eest ostetakse Tallinna Polütehnikumi fotoosakonnale õppetööks vajalikku tipptasemel fototehnikat.

Värske info nii konverentsile registreerimise kui programmi kohta leiab koduleheküljelt klõps.eu.

Pileti saab osta konverentsi kodulehel, Pileti hind on 15.- eur.

Vaata lisa: www.klõps.eu