Küsimusele, kas foorumis liigub inimesi, kel MMS on neil või nende lapsel mingi haiguse terveks ravinud, ei tulnud ühtegi jaatavat vastust.

"Päris kreisi, mis toimub. Minu arvamus on, et iga inimene vajab usku millessegi ja eestlaste hulgas on jube popp uskuda alternatiivmeditsiini, selgeltnägijatesse, kristallidesse, haldjatesse jne."

"Samad inimesed kes seda usuvad tõenäoliselt on ka mingid ökofanaatikud, usuvad chemtraile, ei vaktsineeri end ega lapsi ja usuvad igasuguseid muid vandenõuteooriaid ka."

Mitte kuidagi pole võimalik et puhastusvahend/valgendaja mingil imekombel tuvastab halbu baktereid ja rakke ja jätab head ellu, nagu selle pooldajad on väitnud. Täielik hullus ju? Neilt inimestelt tuleks võtta ära põhikooli lõputunnistus sellise jama levitamise peale. Ning need kes teisi “ravivad” selle vahendiga tuleks anda kohtu alla tervisekahjustuste tekitamise eest."

"See jah täielik hullumeelsus ja kõige hullem et mõned annavad seda mürki lastele. :-("

"Nad pesevad isegi hambaid selle mürgiga… Peabki pesema, mul kasvasid kõik hambaaugud kinni ja äratõmmatud hambad kasvasid ka tagasi."

"Mul läks puujalg lehte."

"Nõrk. Minu omale kasvasid oksad ja kevadeti siristab peas linnuke."