Ma ei kahetse, raasugi mitte. Mul pole kombeks minevikus tehtut kahetseda, vaid sellest õppida. Muidu veereb ju niigi napp elukene kahetsedes mööda.

Olen analüüsinud oma tegusid ja oma partnereid ning üritanud jõuda arusaamisele, miks ma nii käitusin. Ma tean, et mul oli puudu armastusest ja turvatundest. Ka enesekindlusest. Ma ei armastanud end piisavalt. Olen pärit väga katkisest perest ja näinud väga palju asju, mida ei peaks nägema. Vägivalda, alkoholismi, petmisi, varastamisi. Kõik see rikkus mu enesehinnangu ilmselt kogu eluks.

Ma mäletan enam-vähem detailselt, kuidas ma käisin klubides ja korteripidudel ja lahkusin sealt mõne noormehega. Enamasti minu koju. Ma valisin noormehi, seda peab tõdema. Noormees pidi olema kena, hoolitsetud ja viisakas. Mingeid matse ma endale ligi ei lasknud. Samuti igasuguseid libedaid selle. Ilmselt aga ei valinud piisava hoolega, kuna nii mõnigi kogemus ei olnud selline nagu see oleks võinud olla ja ka suud ei hoitud alati lukus, vaid mindi ikka sõpradele hiljem detaile jutustama. See alandas mind kohutavalt, aga tean, et olin ise selle ju ära teeninud.

Turvaseks oli alati aga omal kohal ja oli kordi, kus kondoomi puudumine rikkus kogu lõbu ehk siis noormees läks pettunult oma koju või kondoomi ostma.

Ma ütlesin, et ma ei tea oma partnerite arvu. Ei tea tõesti täpselt, aga tean et see arv jääb 25-27 vahele. Kas seda on palju? Ilmselt rohkem kui nii mõnelgi. Kuulun ühiskonna silmis juba litsaka naise kategooriasse.

Tean ka naisi, kelle skoor on minu omast umbkaudu kaks korda suurem. Minu silmis ei ole nad halvad inimesed. Nad ei ole kommeteta ega kõlbmatud edasiseks eluks. Ma saan neist aru - nad on katkised naised. Katkised olid ilmselt juba enne seda, kui nad seksiga alustasid. Katkised naised, kes varjuvad “mul on lihtsalt kõrge libiido” märgi taha, et keegi neid ei haletseks, sest haletsust ei taha ju keegi. Maailm on katkiseid inimesi täis, neid kohtab iga nurga peal – sinu ülemus, parim sõber või ämm. Kõik me elame seda erinevalt välja.

Nad on inimesed, kes joovad, kes kasutavad vägivalda, kes muutuvad eraklikuks, kes hakkavad enda ümber meeletult sõpru ja sõbrannasid koguma, et end mitte kunagi enam üksi tunda. Olete ju näinud kohvikutes ja kinodes või klubides neid tohutuid naiste- või meestekarju?. Ning siis meie – ühiskonna silmis litsakad naised. Meie alla kuuluvad ka mehed, kel on suur partnerite skoor. Miks meie just nii oma komplekse välja elame, ma ei tea.

Kui katkine ja kompleksides inimene endaga tegeleb, siis ühel hetkel saab ta loodetavasti tervemaks. Analüüsides ennast, jõuab ta veidi terviklikuma maailmapildini ja lõpuks ehk lõpeb ära ka kompleksides olevale inimesele omane käitumine. 

Litsakate naiste kohta on palju müüte liikvel. Näiteks see, et neid ei taha keegi naiseks võtta, vaid ainult "kasutada". Ma ei tea ühtki sellist litsakat naist, kes oleks sobivas vanuses ja poleks abielus või vähemalt vabaabielus. Arvatakse ka, et litsakad naised teevad ühtelugu aborte ja levitavad suguhaigusi. Olen alati regulaarselt kontrollis käinud ning ainus kord, kus mul suguhaigus avastati, oli kahe-aastase suhte lõpus. Tuli välja, et too partner käis küla peal. Ja aborti poleks teinud ma ka siis, kui oleksingi rasestunud.

Aastaid tagasi leidsin noormehe, kellega tahtsin koos edasi minna ning sellest ajast on mu skoor püsinud muutumatuna. Vaatasin sügavale enda sisse ja tegin valiku – kas olen ka edaspidi see litsakas naine või hoopis hea abikaasa. Valisin teise variandi kasuks ja loomulikult oli see õige valik. Kas mu abikaasa teab? Loomulikult ta teab, päris algusest peale. Kas see teda ka häirib? Kindlasti, kui talle seda pidevalt meelde tuletada. Üldiselt aga elab ka tema pigem olevikus kui minevikus.

Mina aga mõtlen, et ei iial enam! See polnud ilus elu, vaid elu täis pisaraid ja valu. Alles nüüd tunnen, et tõesti elan. Ja selleks on üks mees täiesti piisav!

Loe lisaks: Mitu sekspartnerit on naise jaoks liiga palju?" href="http://naistekas.delfi.ee/suhted/seks/mitu-sekspartnerit-on-naise-jaoks-liiga-palju.d?id=60489507">Mitu sekspartnerit on naise jaoks liiga palju?