No päriselt mehed! See kõlab, nagu mujal maades muunahalised karjuvad tänavatel naistele järgi. Teie aga tõmbate ennast täis ja lähete siis käperdama. Mis sinust saanud on eesti mees? Ma ei teagi, kas tegu on meestega, pigem on tegu munadeta meestega.

Pole julgust, et kaine peaga klubis naisele juurde minna ja kompliment teha? Pole julgust, et kasvõi väikesele tantsule paluda? Vaadake klubides neid mehi - tantsivad ennast vaikselt lähemale mõnele naisisikule ja siis arvavad, et nad on kõvad mehed ja sebisid endale naise. Paari joogi pärast juba komistatakse otsa ja käperdatakse tissi või tehakse selja tagant "õhukitarri tagumikukäperdamises". Vastik vaadata. Olen mitmed korrad pidanud täiesti võõra naise kaitseks nii välja astuma, et naine ise ei märkagi. Lähen viisakalt tüübist mööda ja ütlen ühe lause - sellest on siiani piisanud ja tüüp on viisakalt kohe tuurid maha võtnud või minema läinud.

Mehed, võtke ennast kokku, häbi on teid vaadata, kõik olete lakkutäispeaga maailmaisased, maffiapealikud ja kurat teab, mis veel. Vaatad kogu seda loetelu, et kes keda tunneb, kes kust pärit ja kes ajalehest loetud pärisisaste nimesid ette loeb. Mõni veel pillib kah (oi ma olen näinud "suuri ja tähtsaid mehi" nutmas nagu väikeseid plikasid), et tegelikult on ta väga väike ametnik riigifirmas ja keegi sai midagi valesti aru, et tema on väikeväikeväike. Kui sa nii väike oled, siis miks üritad suurte poiste tegusid teha ja nende tegudega kiidelda?

Enamus on lihtsalt munadeta jobud, kellel ei ole ei eneseväärikust ega austust teiste inimeste vastu. Uskuge mind, tean, et need mehed, kes on päriselt kõvad mehed, need peavad lugu enda ümber toimuvast, ümbruse õhkkonnast ja meeldivast seltskonnast. Nemad peavad lugu ka naistest ja eneseväärikusest. Kahjuks sellised mehed ei saa kunagi peaministriks.