Keegi ei pea vist erilist statistikat, kui tihti naised arvavad, et võivad meeste kallal vägivallatseda nii füüsiliselt kui ka vaimselt. Kusjuures see viimane on isegi hullem! On ju täitsa okei, et kui mees tundub naise jaoks jobuna, siis võin temaga teha, mis tahab.

Nüüd tuleb aga asja kõige hullem pahupool. Kui naine ründab meest, siis mida viimane tegema peab? Ei tea, sest pole saanud vastavat väljaõpet ja tõrjudes korduvalt rünnakuid eemale tõugates, aga nende jätkumisel ütlebki närv üles ja paned tou ära!

Naised on teadlikud ja kutsuvad politsei, sest teavad, keda usutakse. Mees viiakse platele uurimata, mis tegelikult juhtus. Muidugi, naisel on ju sinikas. Ei ole ju selline asi võimalik, et mees ei suuda ohjeldada purjus ja märatsevat naist. Miks mees ära ei lähe? Aga kui tal pole kuhugi minna! Ju siis mees andis põhjuse.

Kas põhjus on see, et vaikides peab kuulama purjus naise "hülgemöla" ja ei tohi midagi vastu öelda? Palun riigilt abi, kuidas elada purjus naise vaimse terrori all.