Järgmine on kohe naistepäev, aga huvitav, kui on meestepäev, siis ei kingi küll naised midagi ja ei ole ka meedias sellest eriti juttu. Kus nüüd võrdõiguslased on? Muidu igal pool kisavad, mida kõike naistele võrdset vaja on, aga miks nüüd järsku vaid mehed peavad naistele kinkima?
Jah, meestepäev on täiesti olemas ju 19-ndal novembril. Aga ma ei tea küll ühtegi meest, kelle naine oleks talle tol päeval õlut või burgerit toonud? Kasvõi kommikarbi või muidu head sööki?

Kuid mina ise olen väga konkreetne ja lihtne mees: kingin naisele midagi vaid siis, kui ise tahan, aga tavaliselt sünnipäeval ja jõulude ajal. Kogu lugu ja kui see minu naisele ei sobi, võib ta astuma hakata. Teen selle naistele alati üsna suhte alguses kohe selgeks.

Samuti ostan ma naisele väga harva lilli. Miks? Sest naistel pole neist sooja ega külma, mõni viisakam teeb viisakat nägu, teine ei tee aga midagi ja paneb tuimalt kuskile närtsima ja kõik.
Vaja neid hirmkalleid lilli siis osta?

Sünnipäeval muidugi naisele siiski lilli viin, aga muidu väga väga harva. Tõsimeeli ei ole ma nii rikas, et kulutada raha selliste asjade peale ja kui rääkida veel kingitustest ,siis milleks osta kokku igasugu mõttetut pahna?

Need lilled ei anna ju tegelikult mitte midagi, need ei näita ju mitte mingit hoolivust, iga loll võib lilli osta, kes naisest ei hooli, ainult raha on vaja.

Kuid mida mina siis teen? Ma hindan muidu naist ja tekitan ka naises tunde, et ma teda hindan, temast hoolin, ta on mulle väga oluline jne. Normaalne naine hindab seda ja saab aru ning vastab samaga, mida ma temalt ka ootan.

Ma ütlen naisele ilusaid sõnu suvalisel hetkel, millal soov tekib või sobiv olukord on ja ütlen sellepärast, kuna ma tahan, mitte et peaks. Ootan temalt ka sama vastu, sest nii üks õige suhe peabki käima. Selle asemel, et osta mingeid mõttetuid kingitusi ja lilli, ma lähen parem naisega välja sööma või teeme muidu mingi väikese väljasõidu näiteks ilusasse eestimaa loodusesse ja külastame mõnda vaatamisväärsust või muud kohta, kasvõi teater või kino.

Selliste asjade organiseerimine nõuab palju rohkem vaeva, kui mingite lillede ostmine ja seda saavad nautida mõlemad, mitte ainult naine. Ja see, et naine neid lilli naudib... ei naudi ta midagi, rumal jutt!

Jah olen viinud naistele lilli ja näinud, kui tuima näoga nad neid vastu võtavad või näitlevad ilusat nägu. Milleks siis, ma küsin, milleks?

Samuti ei taha mina, et mulle mingit mõttetud kila-kola kogu aeg kingitaks, pigem ootan naiselt kallistust, muidu armsusi ja lähedust, kirge armastust jne. Vastan samaga ka naisele.

Mina olen mees, kes tuleb koju ja kallistab naist, mitte ei viska jalad diivanile ja küsib süüa. Ei, nii need asjad ei käi, vaid naine näeb ja tunneb, et hindan ja vajana teda. On see siis nii halb?
Kas on parem mühaklik mees, kes standardi järgi lilli toob, aga muidu naise vastu erilisi tundeid ei tunne ja/või välja ei näita?

Mina rõhuksin pigem ikkagi vaimsetele asjadele ja koosveedetud ajale, mitte mõttetu jama kinkimisele ja lillede peale raiskamisele. Jah, ma tean, lillemüüjad kindlasti vihkavad mind nüüd, minu vabandused teile.

Ma olen nõus ostma naisele teatud asju, vahepeal, aga need asjad peavad olema ilusad ja mulle meeldima, ehk siis asjad, mida ta kannab. Ma olen praktiline mees, aga hindan naist väga ja näitan talle seda ka välja, kuid mitte materiaalselt.